طرز تهیه رولت مرغ با روشی آسان با طعمی خاص
طرز تهیه رولت مرغ با هویج و عطر خوش جعفری
رولت مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی که به آسانی و با مواد اولیه در دسترس تهیه می شود. این غذای محبوب گزینه مناسبی برای پذیرایی از مهمان ها در تولدها و مجالس خاص است.
به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش های آشپزی در سایت دنیای زنانه استفاده لازم را ببرید و با این دستور رولت مرغ لذیذ همراه ما باشید.
خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی |
مواد لازم برای تهیه
1 | پیاز سرخ شده | یک عدد |
2 | سینه و ران مرغ | نیم کیلو |
3 | جعفری خرد شده | دو قاشق غذاخوری |
4 | هویج آبپز شده | دو عدد |
5 | نمک، فلفل سیاه، زردچوبه | به مقدار لازم |
6 | سیر | دو حبه |
7 | تخم مرغ | یک عدد |
8 | آرد سوخاری | دو قاشق غذاخوری |
9 | زرشک | به مقدار لازم |
10 | زعفران دم کرده | به مقدار لازم |
مواد لازم برای تهیه سس رولت
1 | پیاز خرد شده | یک عدد |
2 | زعفران و زردچوبه | به مقدار لازم |
3 | رب | یک قاشق غذاخوری |
4 | آب جوش | یک و نیم لیوان |
طرز تهیه رولت مرغ به روشی ساده
مرحله اول
برای تهیه رولت مرغ اول سینه و ران مرغ را در غذا ساز یا مخلوط کن بریزید و خرد و میکسش کنید و بعد به آن پیاز رنده شده و آب گرفته شده ، نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و تخم مرغ بیافزایید و حسابی با هم مخلوط کنید.
مرحله دوم
در این مرحله سیر رنده شده و یا له شده را همراه با زعفران دم کرده و آرد سوخاری با این مواد اضافه کنید و حسابی باهم مخلوط کنید و با دست ورز دهید.
مرحله سوم
در این مرحله یک کیسه فریزر بردارید و کمی آن را چرب کنید و بعد از مواد رولت آماده شده روی آن بریزید و حسابی آن را پهن کنید.
توجه کنید که ضخامت مواد روی کیسه فریزر ضخیم نشود و آن را به صورت یکنواخت پهن کنید.
برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید: خواص بی نظیر نمک |
مرحله قرار دادن مواد میانی رولت
در ابتدا روی مایه رولت پهن شده زرشک ، جعفری خرد شده و پیاز داغ را بریزید و دربر روی تمام سطح رولت پخش کنید.
نحوه رول کردن رولت
برای بهتر رول شدن رولت ، اول آن، هویج آبپز شده را قرار دهید و با کمک کیسه فریزر آن را رول کنید.
برای مشاهده مقاله خواص زردچوبه کلیک کنید. |
مرحله آماده کردن سس رولت
در ابتدا پیازهای خرد شده را در روغن سرخ کنید و تفت دهید و بعد به آن رب گوجه فرنگی را بیافزایید و بعد به آن زعفران و زردچوبه را بیافزایید و هم بزنید.
سپس به آن مقداری آب جوش اضافه کنید و هم بزنید تا سس آماده شود.
مرحله آخر و طریقه طبخ رولت مرغ
دو طرف رولت مرغ آماده شده را در روغن سرخ کنید و سپس از سس آماده شده روی آن بریزید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت با درجه حرارت کم روی حرارت بماند تا بپزد.
حالا رولت مرغ خوشمزه ما آماده خوردن است. نوش جان.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.