رولت مرغ

طرز تهیه رولت مرغ با روشی آسان با طعمی خاص

طرز تهیه رولت مرغ با هویج و عطر خوش جعفری

رولت مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی که به آسانی و با مواد اولیه در دسترس تهیه می شود. این غذای محبوب گزینه مناسبی برای پذیرایی از مهمان ها در تولدها و مجالس خاص است.

 

به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش های آشپزی در سایت دنیای زنانه استفاده لازم را ببرید و با این دستور رولت مرغ لذیذ همراه ما باشید.

 

رولت مرغ

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه

 

1 پیاز سرخ شده  یک عدد
2 سینه و ران مرغ  نیم کیلو
3 جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری
4 هویج آبپز شده  دو عدد
5 نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
6 سیر دو حبه 
7 تخم مرغ  یک عدد
8 آرد سوخاری دو قاشق غذاخوری
9 زرشک  به مقدار لازم
10 زعفران دم کرده به مقدار لازم

 

مواد لازم برای تهیه سس رولت

 

1 پیاز خرد شده  یک عدد
2 زعفران و زردچوبه  به مقدار لازم 
3 رب  یک قاشق غذاخوری
4 آب جوش یک و نیم لیوان 

 

طرز تهیه رولت مرغ به روشی ساده

 

مرحله اول

برای تهیه رولت مرغ اول سینه و ران مرغ را در غذا ساز یا مخلوط کن بریزید و خرد و میکسش کنید و بعد به آن پیاز رنده شده و آب گرفته شده ، نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و تخم مرغ بیافزایید و حسابی با هم مخلوط کنید.

 

 مرحله دوم

در این مرحله سیر رنده شده و یا له شده را همراه با زعفران دم کرده و آرد سوخاری با این مواد اضافه کنید و حسابی باهم مخلوط کنید و با دست ورز دهید.

 

مرحله سوم

در این مرحله یک کیسه فریزر بردارید و کمی آن را چرب کنید و بعد از مواد رولت آماده شده روی آن بریزید و حسابی آن را پهن کنید.

توجه کنید که ضخامت مواد روی کیسه فریزر ضخیم نشود و آن را به صورت یکنواخت پهن کنید.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

مرحله قرار دادن مواد میانی رولت

در ابتدا روی مایه رولت پهن شده زرشک ، جعفری خرد شده و پیاز داغ را بریزید و دربر روی تمام سطح رولت پخش کنید.

 

نحوه رول کردن رولت

برای بهتر رول شدن رولت ، اول آن، هویج آبپز شده را قرار دهید و با کمک کیسه فریزر آن را رول کنید.

 

برای مشاهده مقاله خواص زردچوبه  کلیک کنید.

 

مرحله آماده کردن سس رولت

در ابتدا پیازهای خرد شده را در روغن سرخ کنید و تفت دهید و بعد به آن رب گوجه فرنگی را بیافزایید و بعد به آن زعفران و زردچوبه را بیافزایید و هم بزنید.

سپس به آن مقداری آب جوش اضافه کنید و هم بزنید تا سس آماده شود.

 

مرحله آخر و طریقه طبخ رولت مرغ

دو طرف رولت مرغ آماده شده را در روغن سرخ کنید و سپس از سس آماده شده روی آن بریزید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت با درجه حرارت کم روی حرارت بماند تا بپزد.

حالا رولت مرغ خوشمزه ما آماده خوردن است. نوش جان.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *