پیده مرغ

طرز تهیه پیده مرغ ترکیه ای با روشی آسان

طرز تهیه پیده مرغ خوشمزه با روشی ساده

پیده مرغ یکی از غذاهای خوشمزه کشور ترکیه می باشد که به راحتی و با مواد اولیه در دسترس تهیه می شود.

برای تهیه این غذا ابتدا نان پیده را درست می کنید و بعد مواد مورد نیاز که در آن از مرغ استفاده شده است را روی آن یا داخل خمیر نان پیده قرار می دهید.

ما به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش های آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و از تهیه پیده مرغ  لذت ببرید.

 

پیده مرغ

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه پیده مرغ

 

1 شیر ولرم  یک پیمانه
2 آب ولرم یک پیمانه
3 آرد  یک کیلو
4 نمک، شکر از هرکدام یک قاشق مرباخوری
5 خمیر مایه  یک پاکت
6 فلفل قرمز یا فلفل سبز دو عدد
7 سینه مرغ  چهار تیکه
8 پول بی بر ، فلفل سیاه ،نمک به مقدار لازم
9 پیاز یک عدد
10 پنیر چدار یا موتزارلا رنده شده  یک پیمانه
11 رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه پیده مرغ به روشی ساده

 

مرحله اول و تهیه خمیر پیده

برای تهیه خمیر پیده در ابتدا در یک کاسه بزرگ نمک ،شکر ، خمیر مایه ، شیر  و آب ولرم را بریزید و باهم مخلوط کنید و بعد کم کم آرد را به این مخلوط اضافه کنید و همه مواد را باهم حسابی مخلوط کنید.

 

مرحله دوم

روی خمیر آماده شده را با یک پارچه تمیز بپوشانید و به مدت یک ربع کنار بگذارید و اجازه دهید خمیر به عمل بیاید.

 

مرحله آماده سازی مایه مرغ

در ابتدا سینه مرغ ها را به صورت مکعبی برش دهید و بعد یک تابه بردارید و در آن پیازهای خرد شده را همراه با فلفل دلمه در روغن تفت دهید.

سپس مرغ های برش داده شده را به پیازهای طلایی رنگ بیافزایید و بعد ادویه های  نمک ، فلفل سیاه ، پول بی بر را به این مواد اضافه کنید و تفت دهید.

در مرحله آخر رب گوجه فرنگی را به آن بیافزایید و در تابه تفت دهید و در آن کمی آب بریزید و اجازه دهید مرغ ها نیم پز شوند.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

 مرحله فرم دهی خمیر

در این مرحله خمیر آماده شده را به قسمت های مساوی تقسیم کنید و بعد با دست به نان ها فرم دهید و کناره های خمیر را ببندید و به شکل پیده در بیارید و بر داخل خمیر کمی پنیر بریزید.

 

مرحله ریختن مواد مرغی

بعد از آماده شده مواد مرغی را در وسط یا داخل خمیر پیده بریزید و بعد روی آن را پنیر چدار یا موتزارلا بریزید.

 

مرحله آخر

در این مرحله زرده تخم مرغ را بر روی خمیر پیده رومال کنید و به مدت یک ربع تا نیم ساعت داخل فر با درجه 180 قرار دهید تا بپزد.

 

 

برای مشاهده مقاله خواص  فلفل سیاه  کلیک کنید.

 

تزیین و سرو

بعد از پخت پیده مرغ آن را از فر خارج کنید و بر روی آن کمی جعفری خرد شده بریزید.

 

حالا پیده مرغ خوشمزه ما آماده خوردن است نوش جان.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *