املت مارچوبه

طرز تهیه املت مارچوبه با گوجه و قارچ

طرز تهیه املت مارچوبه

املت مارچوبه یک املت خوشمزه و بسیار مغذی است. مارچوبه دارای ارزش غذایی بالایی است و فقط در فصل بهار برداشت می شود.

مارچوبه طبعی گرم و خشک دارد، بهتر است از این گیاه پرخاصیت در غذاهای روزانه خود استفاده کنید.

 

ما به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و از این دستور ساده و سریع املت مارچوبه لذت ببرید.

 

املت مارچوبه

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه املت مارچوبه

 

1 مارچوبه شش عدد
2 تخم مرغ سه عدد
3 گوجه گیلاسی هفت عدد
4 کره صد گرم
5 قارچ خرد شده  صد گرم
6 نمک ، فلفل سیاه  به مقدار لازم

 

طرز تهیه املت مارچوبه به روش ساده و سریع

 

 مرحله اول

برای تهیه این املت ابتدا مارچوبه ها را می شوریم و در صورت دلخواه خرد می کنیم. بعد در یک تابه صد گرم کره ای که داشتیم را می ریزیم.

وقتی کره ذوب شد مارچوبه ها را به تابه می افزاییم و کمی تفت می دهیم. معمولا مارچوبه ها حدود ده دقیقه نرم می شوند.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

مرحله دوم

گوجه های گیلاسی را نصف می کنیم و به تابه می افزاییم. بعد این ترکیب را تفت می دهیم. قارچ های خرد شده را هم به تابه اضافه می کنیم.

مواد داخل تابه را خوب با هم مخلوط می کنیم و تفت می دهیم و اجازه می دهیم آب مواد کمی کشیده شود.

 

برای مشاهده مقاله خواص فلفل سیاه  کلیک کنید.

 

مرحله سوم

در این مرحله در یک کاسه تخم مرغ ها را می شکنیم و هم می زنیم. سپس برای طعم دار شدن نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه می کنیم.

این ترکیب را هم می زنیم و در آخر به تابه اضافه می کنیم و زیر حرارت را کم می کنیم. به همین سادگی املت مارچوبه خوشمزه ما آماده سرو می باشد.

نوش جان.

 

برای مشاهده مقاله خواص بی نظیر تخم مرغ  کلیک کنید.

 

کاربردهای استفاده مارچوبه در غذا

معمولا از مارچوبه در انواع سالاد سبزیجات ، انواع سوپ ها ، املت ها ، پاستا ، ماکارونی ، پیتزا و غذاهای دیگر می توان استفاده کرد.

 

آشنایی با برخی از خواص مارچوبه

گیاه مارچوبه یک گیاهه علفی است و ارتفاع آن تا چند متر می‌رسد. این گیاه دارای شاخه‌های نسبتا چوبی و صاف است.

مارچوبه دارای خواص بسیار مفیدی است و سرشار از اینولین، پورین، ویتامین C، بتاکاروتن، ویتامین E، روی، منیزیم، سلنیوم، آسپاراژین، آسپاراژیناز، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، پانتوتنیک اسید، پیریدوکسین، اسیدفولیک، کولین می باشد.

مارچوبه دارای خواص دارویی فراوانی است. برای کم خونی مفید است، ضد سرطان می باشد و برای سلامت قلب سودمند است.

همچنیم برای پیشگیری از دیابت سودمند است و یک ضد التهاب است و سرشار از ویتامین ها گروه ب می باشد.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *