والک پلو

طرز تهیه والک پلو خوشمزه با روشی آسان و سریع

طرز تهیه والک پلو خوشمزه و مجلسی

والک پلو یکی از غذاهای خوشمزه در کرمانشاه است ، که در آن از والک (سیر یا تره کوهی ) استفاده شده است.

این غذای ساده و پرخاصیت را در تهران هم درست می کنند و آن را همراه با مرغ ، گوشت گوسفند ، ماهی یا تن ماهی و حتی نیمرو سرو می کنند.

والک در فصل بهار  و در رشته کوهای البرز رشد می کند و سرشار از ویتامین سی و کلسیم است. والک برای درد سیاتیک و مفاصل بسیار مفید است.

 

به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه استفاده لازم را ببرید و با این دستور پخت ساده والک پلو  همراه ما باشید.

 

والک پلو

 

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه

 

1 والک نیم کیلو
2 برنج  سه یا چهار لیوان
3 نمک ، فلفل سیاه  به مقدار لازم
4 روغن مایع  به مقدار لازم 
5 مرغ یا گوشت پخته شده یا ماهی پخته شده و تن ماهی به مقدار لازم و دلخواه
6  زعفران دم کرده  به مقدار لازم

 

طرز تهیه والک پلو همراه با مرغ با روشی آسان

 

مرحله اول

در ابتدا والک ها را حسابی بشورید و اجازه دهید آب آن کشیده شود ، بعد آن ها را خرد کنید و کنار بگذارید.

 

مرحله دوم

برنج ها را از قبل خیس کنید و کمی در آن نمک بریزید و بعد آن را بر روی حرارت قرار دهید تا برنج شروع به پختن کند.

 

مرحله سوم

والک های خرد شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید که والک و برنج پخته شود و آب برنج کشیده شود ، بعد کمی فلفل سیاه و بعد روغن مایع را به آن اضافه کنید و بعد درب قابلمه را بگذارید و روی آن دم کنی بگذارید.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

مدت زمان پخت والک پلو

اجازه دهید که برنج شما به مدت 40 تا 45 دقیقه بر روی حرارت بماند تا حسابی دم بکشد.

 

مرحله چهارم

مرغ یا گوشت گوسفند یا ماهی را  از قبل بپزید و کنار بگذارید ، انتخاب مرغ و غیره به صورت سلیقه ای و طبق ذائقه خودتان می باشد.

 

برای مشاهده مقاله خواص  فلفل سیاه   کلیک کنید.

 

 تزیین و سرو

بعد از پختن و دم کشیدن کامل برنج ، آن را در ظرف مورد نظر بکشید و همراه با مرغ یا گوشت یا ماهی سرو کنید.

 

توجه کنید که شما می توانید برای خوش عطر شدن این برنج به آن کمی سیر هم اضافه کنید.

 

حالا والک پلو خوشمزه ما آماده خوردن است. نوش جان.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *