آش ترخینه

طرز تهیه آش ترخینه خوشمزه

طرز تهیه آش ترخینه

آش ترخینه یکی از آش های خوشمزه و محبوب است که معمولا در استان های لرستان،کرمانشاه، کردستان، همدان، آذربایجان غربی و ایلام طبخ می شود.

آش ترخینه یک آش مقوی و لذیذ است که بیشتر در ایلام تهیه می شود و بسیار شهرت دارد. این آش برای سلامتی و بهبود سرماخوردگی مفید می باشد.

این آش روش های پخت متفاوتی دارد و بیشتر در فصل زمستان تهیه می شود و در آن از یک سبزی محلی استفاده می شود.

 

ما به شما پیشنهاد می کنیم از این آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره ببرید و تهیه این آش ترخینه خوشمزه را تجربه کنید.

 

 

آش ترخینه

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

مواد لازم برای تهیه آش ترخینه

 

1 ترخینه سیصد گرم
2 عدس، لوبیا چیتی، نخود هر کدام  50 گرم
3 سبزی آش سیصد گرم
4 پیاز سه عدد
5 سیر به مقدار لازم
6 زردچوبه به مقدار لازم 
7 نمک، فلفل سیاه  به مقدار لازم
8 نعنا و کشک  به مقدار لازم

 

طرز تهیه آش ترخینه

برای تهیه این آش ابتدا ترخینه ها را می شوریم و در یک ظرف از چند ساعت قبل در آب خیس می کنیم. تمام حبوبات را هم از شب قبل خیس می کنیم تا آماده پخت شوند.

در یک تابه پیاز و سیر را به همراه زردچوبه تفت می دهیم و کنار می گذاریم. بعد داخل یک قابلمه 5 لیوان آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاید.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص  سیر 

 

سپس حبوبات پخته شده را با پیاز و سیرداغ به قابلمه اضافه می کنیم. نمک و فلفل سیاه را هم به آن می افزاییم.

ترخینه ها را هم به آش اضافه می کنیم. زیر حرارت را کم می کنیم تا همه مواد خوب بپزند. در آخر سبزی آش را هم اضافه می کنیم.

 

برای مشاهده مقاله خواص فلفل سیاه  کلیک کنید.

 

بعد از پخت کامل کشک را هم به آش می افزاییم و در انتها در یک ظرف سرو کرده و با پیازداغ ، سیر و نعنا تزیین می کنیم.

همین طور که دیدید تهیه این آش بسیار ساده است و در مدت زمان کمی آماده می شود. نوش جان.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *