سوتی پلو

طرز تهیه سوتی پلو مخصوص شهر اردبیل در چهارشنبه سوری

طرز تهیه سوتی پلو اردبیلی

سوتی پلو یکی از غذاهای مخصوص شهر اردبیل در شب های چهارشنبه سوری است ، سوتی به زبان ترکی به معنی شیر است.

این پلوی خوشمزه را همراه با ماهی دودی و یا کشمش ، قیسی سرو می کنند و در آن از زعفران استفاده می کنند.

 

ما به شما پیشنهاد می دهیم تا با آموزش های آشپزی بیشتر در سایت دنیای زنانه همراه ما باشید و از این دستور ساده و خوشمزه ی سوتی پلو لذت ببرید.

 

سوتی پلو

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه سوتی پلو

 

1 شیر   دو لیوان 
2 برنج  دو لیوان
3 زعفران دم کرده یه مقدار لازم 
4 کشمش پلویی به مقدار لازم 
5 روغن یا کره به مقدار لازم
6 نمک  به مقدار لازم

 

طرز تهیه سوتی پلو به روشی ساده

 

مرحله اول

برای تهیه این پلو اردبیلی در ابتدا برنج را بشورید و کنار بگذارید.

 

مرحله دوم

شیر را در قابلمه بریزید و بعد به آن برنج را بیافزایید و بعد زعفران دم کرده را اضافه کنید و در آخر کمی نمک بریزید.

سپس اجازه دهید که آب برنج کشیده شود و مانند برنج کته دمش کنید.

 

مدت زمان پخت

روی درب قابلمه دم کنی قرار دهید و اجازه دهید برنج به مدت چهل دقیقه بماند تا حسابی دم بکشد.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

تزیین و سرو

سوتی پلو آماده شده را در ظرف مورد نظر سرو کنید و همراه با کشمشی که از قبل در کمی روغن تفت داده شده تزیین و سرو کنید.

 

این غذای خوشمزه و مخصوص اردبیلی را همراه با ماهی دودی هم سرو می کنند. ماهی را در موادی مانند لیمو ترش و نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه ، پیاز مرینیت کنید و بعد در تابه سرخ کنید و  بعد آن را همراه با سوتی پلو  میل کنید.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص پیاز 

 

 

حالا سوتی پلوی خوشمزه و مجلسی اردبیلی آماده خوردن است در کنار خانواده میل کنید و لذتش را ببرید.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *