طرز تهیه سوتی پلو مخصوص شهر اردبیل در چهارشنبه سوری
طرز تهیه سوتی پلو اردبیلی
سوتی پلو یکی از غذاهای مخصوص شهر اردبیل در شب های چهارشنبه سوری است ، سوتی به زبان ترکی به معنی شیر است.
این پلوی خوشمزه را همراه با ماهی دودی و یا کشمش ، قیسی سرو می کنند و در آن از زعفران استفاده می کنند.
ما به شما پیشنهاد می دهیم تا با آموزش های آشپزی بیشتر در سایت دنیای زنانه همراه ما باشید و از این دستور ساده و خوشمزه ی سوتی پلو لذت ببرید.
خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی |
مواد لازم برای تهیه سوتی پلو
1 | شیر | دو لیوان |
2 | برنج | دو لیوان |
3 | زعفران دم کرده | یه مقدار لازم |
4 | کشمش پلویی | به مقدار لازم |
5 | روغن یا کره | به مقدار لازم |
6 | نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه سوتی پلو به روشی ساده
مرحله اول
برای تهیه این پلو اردبیلی در ابتدا برنج را بشورید و کنار بگذارید.
مرحله دوم
شیر را در قابلمه بریزید و بعد به آن برنج را بیافزایید و بعد زعفران دم کرده را اضافه کنید و در آخر کمی نمک بریزید.
سپس اجازه دهید که آب برنج کشیده شود و مانند برنج کته دمش کنید.
مدت زمان پخت
روی درب قابلمه دم کنی قرار دهید و اجازه دهید برنج به مدت چهل دقیقه بماند تا حسابی دم بکشد.
برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید: خواص بی نظیر نمک |
تزیین و سرو
سوتی پلو آماده شده را در ظرف مورد نظر سرو کنید و همراه با کشمشی که از قبل در کمی روغن تفت داده شده تزیین و سرو کنید.
این غذای خوشمزه و مخصوص اردبیلی را همراه با ماهی دودی هم سرو می کنند. ماهی را در موادی مانند لیمو ترش و نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه ، پیاز مرینیت کنید و بعد در تابه سرخ کنید و بعد آن را همراه با سوتی پلو میل کنید.
برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید: خواص پیاز |
حالا سوتی پلوی خوشمزه و مجلسی اردبیلی آماده خوردن است در کنار خانواده میل کنید و لذتش را ببرید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.