سیر ترشی

طرز تهیه سیر ترشی خوشمزه خانگی به روشی ساده

طرز تهیه سیر ترشی

سیر ترشی جزو پرطرفدارترین ترشی هاست که در کنار غذا بسیار دلچسب و خوشمزه است. معمولا سیر ترشی هر چه بیشتر بماند طعمی فوق العاده تر پیدا می کند.

سیر دارای خواص بسیار زیادی است و به مصرف روزانه آن بسیار توصیه می شود. از زمان های قدیم بیشتر از این ترشی اصیل و خوش طعم در کنار غذاهای سنتی استفاده می شد.

برای تهیه سیر ترشی هم از سیر درسته ( بوته ای ) و هم مرواریدی (جدا شده ) استفاده می شود که این کاملا بستگی به خودتان دارد.

دقت کنید از سیرهای درشت و سالم استفاده کنید. بهتر است اگر حتی کمی لکه روی سیر است از آن داخل ترشی استفاده نکنیم.

 

ما به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه استفاده لازم را ببرید و با آموزش این سیر ترشی لذیذ خانگی همراه ما باشید.

 

سیر ترشی

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه ترشی سیر

 

1 سیر خشک پانصد گرم
2 نمک  یک قاشق غذاخوری
3 سرکه یک لیوان

 

طرز تهیه ترشی سیر خانگی

 

مرحله اول

برای تهیه ترشی سیر باید از سیر های خشک استفاده کنیم. معمولا برای ظاهر بهتر سیر ترشی بهتر است آن را به صورت درسته یعنی به صورت بوته ای ترشی بیندازیم.

ولی اگر می خواهید سیرها را مرواریدی شکل ترشی بیندازید برای پوست کندن آسان تر آن، سیر ها را حبه می کنیم و روی آن مقداری آب گرم می ریزیم تا نرم شوند.

بعد پوست آن ها را به راحتی جدا می شوند و بعد از خشک شدن کامل ، سیرها را ترشی می اندازیم.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

مرحله دوم

برای تهیه ترشی سیر بوته ای ، از سیر درسته استفاده می کنیم. می توانیم مقداری از پوست روی بوته را جدا کنیم. همچنین مقداری از ریشه ی آن ها را هم با چاقو می گیریم.

برای تهیه سیر ترشی به صورت بوته ای از شیشه های بزرگ و خشک استفاده می کنیم. بوته های سیر را داخل شیشه می چینیم.

سپس یک قاشق غذاخوری نمک روی آن می ریزیم و در آخر سرکه (از سرکه سیب و یا انگور هم می توانیم استفاده کنیم) را اضافه می کنیم طوری که روی تمام سطح سیرها را بگیرد.

 

برای مشاهده مقاله خواص سیر  کلیک کنید.

 

مرحله آخر

در مرحله آخر در شیشه ها را محکم می بندیم طوری که هوا داخل آن نرود. شیشه های سیر را در یک جای خنک و تاریک قرار می دهیم.

معمولا بعد از تقریبا یک ماه سیر ترشی های خوشمزه ما آماده سرو هستند. هر چند هرچه بیشتر بمانند هر روز طعم بهتری پیدا می کنند. نوش جان.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *