سالاد کالباس

طرز تهیه سالاد کالباس خوشمزه با سبزیجات

طرز تهیه سالاد کالباس

سالاد کالباس جزو سالاد های محبوب و خوشمزه در بین سالاد هاست. سالاد کالباس انواع مختلفی دارد و با ترکیب انواع مواد غذایی طعم بی نظیری پیدا می کند.

در تهیه این سالاد می توان از کالباس گوشت، مرغ و یا هر نوع کالباس دلخواه خود استفاده کرد. این سالاد در مدت زمان کم و خیلی راحت آماده می شود.

شما می توانید این سالاد خوشمزه را در مجالس و مهمانی های خود سرو کنید و لذت ببرید. این سالاد کالباس خوشمزه با انواع سبزیجات پرخاصیت تهیه می شود.

 

ما به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و با آموزش این سالاد کالباس خوش طعم همراه ما باشید.

 

سالاد کالباس

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه سالاد کالباس

 

1 کالباس خرد شده سیصد گرم
2 سیب زمینی آب پز خرد شده سیصد گرم
3 نخود فرنگی پخته شده صد گرم
4 هویج خرد شده صد گرم
5 ذرت آبپز صد گرم
6 نمک ، فلفل سیاه ، آویشن ،پاپریکا، پول بیبر به مقدار لازم
7 سس مایونز به مقدار لازم
8 روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
9 آب لیمو ترش تازه یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه سالاد کالباس به روشی ساده

 

مرحله اول

برای تهیه این سالاد اول کالباس ها را به شکل نگینی خرد می کنیم و در یک کاسه بزرگ می ریزیم. سپس سیب زمینی های پخته شده را به آن می افزاییم.

دقت کنید به جای آبپز کردن سیب زمینی می توان بعد از خرد کردن، آن ها را در تابه سرخ کرد و به بقیه مواد اضافه کرد.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

مرحله دوم

بعد هویج ها را هم خرد می کنیم و در کاسه می ریزیم و مواد را هم می زنیم. شما می توانید در تهیه این سالاد برای تسهیل کار از نخود فرنگی و ذرت کنسروی استفاده کنید.

همچنین در سالاد می توانید از مواد و سبزیجات دیگر مثل فلفل سبز دلمه ای ، سبزیجات معطر و یا برای طعم بهتر از خیارشور خرد شده هم استفاده کنید که کاملا سلیقه ای است.

 

برای مشاهده مقاله خواص فلفل سیاه  کلیک کنید.

 

مرحله آخر

در این مرحله بعد از مخلوط کردن همه مواد سالاد با هم، می رسیم به درست کردن سس سالاد که چاشنی مخصوص این سالاد کالباس است.

برای تهیه سس سالاد از سس مایونز ، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و یک قاشق غذاخوری لیمو ترش تازه استفاده می کنیم.

برای طعم دار کردن آن از ادویه هایی مثل نمک ، فلفل سیاه، آویشن، پاپریکا و فلفل پول بیبر استفاده می کنیم که طعم بی نظیری به این سالاد کالباس ما می دهد.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *