طرز تهیه ترشی بندری تند و خوشمزه
طرر تهیه ترشی بندری
ترشی بندری جزو ترشی های پرطرفدار، خوشمزه و تند است که معمولا هر خانواده ای آن را بر سر سفره خود دارد. تهیه این ترشی بسیار ساده است است و بیشتر در فصل پاییز و زمستان درست می شود.
ما به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و تهیه این ترشی بندری تند و محبوب را حتما تجربه کنید.
خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی |
مواد لازم برای تهیه ترشی بندری
1 | گل کلم | یک عدد |
2 | هویج | دو عدد |
3 | خیار | سه عدد |
4 | بادمجان | دو عدد |
5 | فلفل سبز | به مقدار لازم |
6 | تمر هندی | یک بسته |
7 | سیر | یک بوته |
8 | رب گوجه فرنگی | یک قاشق غذاخوری |
9 | سرکه قرمز | دو لیوان |
10 | سیاه دانه | به مقدار لازم |
11 | نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه ترشی بندری فوری
برای تهیه این ترشی ابتدا همه سبزیجات را خوب می شوریم و در یک سبد آبکشی می کنیم. بعد آن ها را ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
سپس سرکه قرمز را همراه با تمرهندی در یک ظرف می ریزیم و مخلوط می کنیم. بعد این ترکیب را از صافی رد می کنیم و هسته های تمرهندی را جدا می کنیم.
برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید: خواص بی نظیر نمک |
ترکیب آب بدست آماده از سرکه و تمرهندی را روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا به جوش بیاید.
سپس سبزیجات، سیر، نمک، فلفل سبز، فلفل سیاه، رب گوجه فرنگی و سیاه دانه را به آن اضافه می کنیم تا بعد از یک ربع همه مواد کمی پخته شوند.
برای مشاهده مقاله خواص و مضرات سیر کلیک کنید. |
بعد از آن قابلمه را از روی حرارت بر می داریم تا کمی خنک شود و در شیشه های مورد نظر می ریزیم. این ترشی به دلیل پخته شدن مواد با سرکه، خیلی سریع آماده می شود.
شما می توانید ترشی را در یخچال نگهداری کنید و فردای آن روز در کنار غذا سرو کنید. نوش جان.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.