ترشی بندری

طرز تهیه ترشی بندری تند و خوشمزه

طرر تهیه ترشی بندری

ترشی بندری جزو ترشی های پرطرفدار، خوشمزه و تند است که معمولا هر خانواده ای آن را بر سر سفره خود دارد. تهیه این ترشی بسیار ساده است است و بیشتر در فصل پاییز و زمستان درست می شود.

 

ما به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و تهیه این ترشی بندری تند و محبوب را حتما تجربه کنید.

 

ترشی بندری

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه ترشی بندری

 

1 گل کلم یک عدد
2 هویج دو عدد
3 خیار سه عدد
4 بادمجان دو عدد
5 فلفل سبز به مقدار لازم
6 تمر هندی یک بسته
7 سیر یک بوته
8 رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
9 سرکه قرمز دو لیوان
10 سیاه دانه به مقدار لازم
11 نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

طرز تهیه ترشی بندری فوری

برای تهیه این ترشی ابتدا همه سبزیجات را خوب می شوریم و در یک سبد آبکشی می کنیم. بعد آن ها را ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

سپس سرکه قرمز را همراه با تمرهندی در یک ظرف می ریزیم و مخلوط می کنیم. بعد این ترکیب را از صافی رد می کنیم و هسته های تمرهندی را جدا می کنیم.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

ترکیب آب بدست آماده از سرکه و تمرهندی را روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا به جوش بیاید.

سپس سبزیجات، سیر، نمک، فلفل سبز، فلفل سیاه، رب گوجه فرنگی و سیاه دانه را به آن اضافه می کنیم تا بعد از یک ربع همه مواد کمی پخته شوند.

 

برای مشاهده مقاله خواص و مضرات  سیر  کلیک کنید.

 

بعد از آن قابلمه را از روی حرارت بر می داریم تا کمی خنک شود و در شیشه های مورد نظر می ریزیم. این ترشی به دلیل پخته شدن مواد با سرکه، خیلی سریع آماده می شود.

شما می توانید ترشی را در یخچال نگهداری کنید و فردای آن روز در کنار غذا سرو کنید. نوش جان.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *