خمیر پیتزا نیویورکی

طرز تهیه خمیر پیتزا نیویورکی خوشمزه

طرز تهیه خمیر نیویورکی

خمیر نیویورکی یکی از خمیر پیتزاها و معروف ترین غذاهای شهر نیویورک است. این خمیر در ابتدای سال های 1900 میلادی درست می شد.

این خمیر پهن ، بزرگ و کمی نازک است و روش پخت آن ساده می باشد. خمیر پیتزای نیویورکی همواره طرفداران زیادی دارد.

 

ما به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه استفاده لازم را ببرید و برای تهیه ی پیتزاهای خانگی خود از این دستور ساده استفاده کنید.

 

خمیر پیتزا نیویورکی

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا

 

1 آرد 3 لیوان
2 خمیر مایه فوری 1 قاشق غذاخوری
3 نمک 1 قاشق مرباخوری
4 روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
5 آب 1 لیوان

 

طرز تهیه خمیر پیتزا نیویورکی به روش ساده

برای تهیه این خمیر ابتدا در یک ظرف آرد، نمک و خمیر مایه را می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم. سپس آب را به آن می افزاییم و مواد را با همزن هم می زنیم.

در این مرحله روغن زیتون و نمک را اضافه کرده و مجدد همه مواد را هم می زنیم. بعد تقریبا حدود ده دقیقه باید خمیرمان را ورز دهیم.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

برای ورز دادن، خمیر را روی سطح کار قرار می دهیم و روی خمیر مقداری آرد می پاشیم تا خمیر به دستمان نچسبد.

در مرحله بعد خمیر ورز داده شده را در یک کاسه ای که از قبل کمی چرب کردیم قرار می دهیم و به خمیر حدود دو ساعت استراحت می دهیم.

بعد از زمان استراحت با دست کمی پف خمیر را می گیریم و  می توانیم خمیر را چانه کنیم و روی آن را یک نایلون بکشیم و به مدت یک شبانه روز در یخچال قرار دهیم.

 

برای مشاهده مقاله خواص زیتون  کلیک کنید.

 

خمیر نیویورکی ما آماده است. دقت داشته باشید قبل از استفاده آن را حدود یک ساعت در محیط بیرون از یخچال قرار دهید.

حالا شما می توانید خمیر را پهن و باز کرده و از هر موادی که خواستید برای پیتزای خود استفاده کنید. مدت زمان پخت خمیر در فر 180 درجه، حدود بیست دقیقه می باشد.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *