طرز تهیه نان شکری گردویی

طرز تهیه نان شکری گردویی خوشمزه

طرز تهیه نان شکری گردویی با فر

طرز تهیه نان شکری گردویی ساده و پخت آن در فر  می باشد ، در مایه میانی این نان خوشمزه از گردو و کره استفاده شده است.

گردو دارای خواص بی نظیری می باشد و کره هم بافتی عالی به این نان بخشیده است ، از این رو دارای عطر و طعمی بی نظیر است.

این نان خوشمزه مناسب برای وعده صبحانه و عصرانه همراه با یک چایی دبش می باشد.

 

پیشنهاد می کنیم در سایت دنیای زنانه آموزش این نان شکری گردویی خوشمزه را یاد بگیرید و آن را حتما در منزل بپزید و لذتش را ببرید.

 

طرز تهیه نان شکری گردویی

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان شکری گردویی

 

1 کره به دمای محیط رسیده بیست گرم
2 خمیر مایه شش گرم
3 شیر ولرم صد و بیست گرم
4 آرد دویست و هشتاد گرم
5 نمک سه گرم
6 تخم مرغ یک عدد
7 شکر بیست و پنج گرم

 

مواد میانی نان

 

1 گردو چرخ کرده چهل گرم
2 کره هفتاد و پنج گرم
3 شکر هفتاد و پنج گرم
4 آرد سی و پنج گرم

 

طرز تهیه نان شکری گردویی

در ابتدا یک ظرف بزرگ بردارید و در آن شیر ، شکر ، تخم مرغ را بریزید و با هم مخلوط کنید و هم بزنید.

سپس خمیرمایه و آرد را به این مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و خمیر بدست آمده را به مدت ده دقیقه شروع به ورز دادن کنید.

در حین ورز دادن نمک را به خمیر اضافه کنید، سپس کره را به این خمیر بیافزایید و بعد خمیر را به مدت پنج دقیقه دوباره ورز دهید.

سپس خمیر را جمع کنید و بعد روی آن را با پارچه ای تمیز بپوشانید ، اجازه دهید خمیر به مدت یک ساعت بماند تا استراحت کند و حجمش دو برابر شود.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

مراحل تهیه مایه میانی خمیر

در ابتدا یک ظرف بردارید و آرد را داخل آن بریزید و تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود ،سعی کنید رنگ آرد تغییر نکند و بعد آن را از روی حرارت بردارید.

هنگامیکه آرد کمی خنک شد به آن شکر و گردو اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. بعد از استراحت کافی خمیر ، خمیرها را به قسمت های مساوی و به اندازه دلخواه تقسیم کنید و چونه بگیرید.

بعد روی چونه ها را دوباره بپوشانید و اجازه دهید به مدت ده دقیقه بماند تا استراحت کند. روی میز کار خود را آردپاشی کنید.

بعد خمیرها را باز کنید و از مایه میانی روی آن بمالید و خمیرها را ببندید و به هر مدلی که دلتان می خواهد به آن فرم دهید.

 

برای مشاهده مقاله خواص تخم مرغ  کلیک کنید.

 

من به شکل و فرم نان گیسو خمیرها را فرم دادم ، شما به دلخواه می توانید به خمیرتان شکل بدهید.

سپس خمیرهای آماده شده را در سینی فری که از قبل چرب شده قرار دهید و بعد روی آن را دوباره بپوشانید و اجازه دهید به مدت یک ساعت بماند تا استراحت کند.

بعد از استراحت کافی ، خمیرهای آماده شده را با زرده تخم مرغ رومال کنید.

خمیرها را با درجه حرارت 180 و به مدت بیست دقیقه داخل فر قرار دهید تا نان شما بپزد.

حالا نان شکری گردویی خوشمزه ما آماده خوردن است. نوش جان.

 

نان مدرن

برای مشاهده طرز تهیه نان های مدرن دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان مدرن  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *