طرز تهیه سس گوجه فرنگی
طرز تهیه سس گوجه فرنگی ( کچاپ )
طرز تهیه سس گوجه فرنگی بسیار راحت است و دستور های تهیه متفاوتی دارد که کاملا سلیقه است. در بعضی از دستور های تهیه این سس ، پوره گوجه فرنگی را روی حرارت می گذارند و می پزند.
معمولا در بین همه افراد اولین انتخاب سس ، سس گوجه فرنگی است چرا که دارای طعم خوشمزه و کمی ترش و شیرین است.
از سس گوجه فرنگی برای طعم دار کردن ماکارونی، مرغ ، انواع ساندویچ ها و یا غذاهای دیگر، استفاده می شود.
سس گوجه فرنگی یک چاشنی خیلی خوش طعم است و دارای مقدار قابل توجه ای از ویتامین ها از جمله ویتامین c می باشد.
همچنین دارای کربوهیدرات ، مواد معدنی ، پروتئین ، فیبر و مقداری ترکیبات ارگانیک مانند لیکوپن است که به برای سلامتی بدن مفید می باشد.
بهتر است این سس خوشمزه را در منزل تهیه کنید و از سالم بودن آن خاطر جم باشید چرا که این سس خانگی عاری از هر گونه مواد افزودنی است.
تهیه این سس خیلی ساده است و احیتاج به پخت ندارد. با آموزش های آشپزی بیشتر در سایت دنیای زنانه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سس گوجه فرنگی
- گوجه فرنگی 500 گرم
- چغندر قرمز رنده شده نصف 1 عدد
- هویج رنده شده نصف 1 عدد
- جعفری خرد شده به مقدار لازم
- پیاز 1 عدد
- سیر 1 حبه
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه سس گوجه فرنگی خوشمزه
برای تهیه سس گوجه فرنگی ابتدا همه گوجه ها را شسته و چرخ می کنیم. بعد برای اینکه گوجه های ما کاملا به صورت پوره در بیاید از صافی رد می کنیم.
پیاز و سیر را خیلی ریز می کنیم و به گوجه اضافه می کنیم. بعد چغندر ، هویج ، جعغری را هم کاملا ریز خرد کرده به بقیه مواد اضافه می کنیم.
در آخر هم برای مزه دار کردن سس گوجه فرنگی روغن زیتون ، نمک و فلفل سیاه را به پوره گوجه اضافه می کنیم.
به همین سادگی سس گوجه فرنگی ما آماده می شود و می توانیم در انواع غذاها به عنوان چاشنی از آن استفاده کنیم.
نوش جان.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.