طرز تهیه سس گوجه فرنگی

طرز تهیه سس گوجه فرنگی ( کچاپ )

طرز تهیه سس گوجه فرنگی بسیار راحت است و دستور های تهیه متفاوتی دارد که کاملا سلیقه است. در بعضی از دستور های تهیه این سس ، پوره گوجه فرنگی را روی حرارت می گذارند و می پزند.

معمولا در بین همه افراد اولین انتخاب سس ، سس گوجه فرنگی است چرا که دارای طعم خوشمزه و کمی ترش و شیرین است.

از سس گوجه فرنگی برای طعم‌ دار کردن ماکارونی، مرغ ، انواع ساندویچ ها و یا غذاهای دیگر، استفاده می شود.

سس گوجه فرنگی یک چاشنی خیلی خوش طعم است و دارای مقدار قابل توجه ای از ویتامین ها از جمله ویتامین c می باشد.

همچنین دارای کربوهیدرات ، مواد معدنی ، پروتئین ، فیبر و مقداری ترکیبات ارگانیک مانند لیکوپن است که به برای سلامتی بدن مفید می باشد.

بهتر است این سس خوشمزه را در منزل تهیه کنید و از سالم بودن آن خاطر جم باشید چرا که این سس خانگی عاری از هر گونه مواد افزودنی است.

تهیه این سس خیلی ساده است و احیتاج به پخت ندارد. با آموزش های آشپزی بیشتر در سایت دنیای زنانه با ما همراه باشید.

 

طرز تهیه سس گوجه فرنگی

مواد لازم برای تهیه سس گوجه فرنگی

  • گوجه فرنگی 500 گرم
  • چغندر قرمز رنده شده نصف 1 عدد
  • هویج رنده شده نصف 1 عدد
  • جعفری خرد شده به مقدار لازم
  • پیاز 1 عدد
  • سیر 1 حبه
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه سس گوجه فرنگی خوشمزه

برای تهیه سس گوجه فرنگی ابتدا همه گوجه ها را شسته و چرخ می کنیم. بعد برای اینکه گوجه های ما کاملا به صورت پوره در بیاید از صافی رد می کنیم.

پیاز و سیر را خیلی ریز می کنیم و به گوجه اضافه می کنیم. بعد چغندر ، هویج ، جعغری را هم کاملا ریز خرد کرده به بقیه مواد اضافه می کنیم.

در آخر هم برای مزه دار کردن سس گوجه فرنگی روغن زیتون ، نمک و فلفل سیاه را به پوره گوجه اضافه می کنیم.

به همین سادگی سس گوجه فرنگی ما آماده می شود و می توانیم در انواع غذاها به عنوان چاشنی از آن استفاده کنیم.

نوش جان.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *