طرز تهیه و فوت و فن های استاک
طرز تهیه استاک مناسب برای سوپ ها
طرز تهیه استاک راحت و با مواد اولیه در دسترس می باشد ،استاک پایه سوپ ها و سس ها ست و در واقع عصاره گیری از مواد غذایی می باشد.
در استاک از سبزیجات مفید مانند هویج ، کرفس ،برگ بو ، ساقه جعفری و پیاز استفاده می شود.
پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و حتما این استاک را تهیه کنید و برای سوپ های خود استفاده کنید.
خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی |
انواع استاک
(شما می توانید پنج نوع استاک را برای سوپ ها و سس ها تهیه کنید)
- استاک گوساله سفید
- استاک مرغ
- استاک گاو قهوه ای
- استاک ماهی
- استاک سبزیجات
مواد لازم برای تهیه استاک گوساله یا مرغ
1 | (اسکلت استخوان گوساله،یا اسکلت مرغ ) | 5 کیلو |
2 | ساقه های کرفس خرد شده | 700 گرم |
3 | هویج خرد شد | 400 گرم |
4 | برگ بو | 6 عدد |
5 | پیاز | یک عدد متوسط |
6 | دانه های فلفل | دو قاشق غذاخوری |
7 | ساقه جعفری | حدودا 200 گرم |
8 | آویشن | یک قاشق چایی خوری |
طرز تهیه استاک گوساله یا مرغ
در ابتدا اسکلت های مورد نظر را کاملا بشورید ،توجه کنید که اگر از اسکلت مرغ استفاده می کنید دل و جگر داخل آن را دربیاورید و پوست آن را بگیرید.
بعد از شستشوی تمیز و کامل آن ها را داخل قابلمه بریزید و توجه کنید که تا دو انگشت روی استخوان ها آب باشد و بعد زیر آن را زیاد کنید تا جوش بیاید.
برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید: خواص بی نظیر نمک |
سپس بعد از جوش آمدن لجن گیری و یا کف گیری کنید ، بعد سبزیجات و چاشنی ها را اضافه کنید.
و بعد اجازه دهید که به مدت شش ساعت روی حرارت ملایم گاز بماند تا بپزند و تا زمانیکه آب قابلمه در حدود یک سوم برسد.
برای مشاهده مقاله خواص زردچوبه کلیک کنید. |
حالا استاک گوساله و یا مرغ ما آماده شده است ، اگر بخواهید این استاک را برای مدت طولانی نگه دارید ، می توانید آن را به اندازه نیاز خود بسته بندی کرده و داخل فریزر قرار دهید.
برای مدت زمان کوتاه در حدود دو یا سه روز استاک را می توانید داخل یخچال قرار دهید نه بیشتر.
دستور پخت :سرکار خانم اکبری
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.