طرز تهیه استاک

طرز تهیه و فوت و فن های استاک

طرز تهیه استاک مناسب برای سوپ ها

طرز تهیه استاک راحت و با مواد اولیه در دسترس می باشد ،استاک پایه سوپ ها و سس ها ست و در واقع عصاره گیری از مواد غذایی می باشد.

در استاک از سبزیجات مفید مانند هویج ، کرفس ،برگ بو ، ساقه جعفری و پیاز استفاده می شود.

پیشنهاد  می کنیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و حتما این استاک را تهیه کنید و برای سوپ های خود استفاده کنید.

 

طرز تهیه استاک

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

انواع استاک

(شما می توانید پنج نوع استاک را برای سوپ ها و سس ها  تهیه کنید)

 

  • استاک گوساله سفید
  • استاک مرغ
  • استاک گاو قهوه ای
  • استاک ماهی
  • استاک سبزیجات

مواد لازم برای تهیه استاک گوساله یا مرغ

 

 

1 (اسکلت استخوان گوساله،یا اسکلت مرغ )  5 کیلو
2 ساقه های کرفس خرد شده  700 گرم
3 هویج خرد شد 400 گرم
4 برگ بو 6 عدد
5 پیاز یک عدد متوسط
6 دانه های فلفل دو قاشق غذاخوری
7 ساقه جعفری حدودا 200 گرم
8 آویشن یک قاشق چایی خوری

 

 

طرز تهیه استاک گوساله یا مرغ

در ابتدا اسکلت های مورد نظر را کاملا بشورید ،توجه کنید که اگر از اسکلت مرغ استفاده می کنید دل و جگر داخل آن را دربیاورید و پوست آن را بگیرید.

بعد از شستشوی تمیز و کامل آن ها را داخل قابلمه بریزید و توجه کنید که تا دو انگشت روی استخوان ها آب باشد و بعد زیر آن را زیاد کنید تا جوش بیاید.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

سپس بعد از جوش آمدن لجن گیری و یا کف گیری کنید ، بعد سبزیجات و چاشنی ها را اضافه کنید.

و بعد اجازه دهید که به مدت شش ساعت روی حرارت ملایم گاز بماند تا بپزند و تا زمانیکه آب قابلمه در حدود یک سوم برسد.

 

برای مشاهده مقاله خواص زردچوبه  کلیک کنید.

 

حالا استاک گوساله و یا مرغ ما آماده شده است ، اگر بخواهید این استاک را برای مدت طولانی نگه دارید ، می توانید آن را به اندازه نیاز خود بسته بندی کرده و داخل فریزر قرار دهید.

برای مدت زمان کوتاه در حدود دو یا سه روز  استاک  را می توانید داخل یخچال قرار دهید نه بیشتر.

 

 

دستور پخت :سرکار خانم اکبری

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *