طرز تهیه آش اوماج

طرز تهیه آش اوماج

طرز تهیه آش اوماج

طرز تهیه آش اوماج بسیار ساده می باشد. آش اوماج یکی از غذا های محلی استان آذربایجان شرقی است. این آش خوشمزه در شهرهای مختلفی از جمله تبریز، کرمان تهیه می شود.

اوماج از ترکیب آرد با آب جوشیده بدست می آید. این مخلوط را با دست به شکل گلوله های خیلی کوچک در می آورند.

سپس گلوله ها را خشک می کنند و بعد آن را از يك الك عبور مي دهند تا گلوله هاي خميري درشت تر دوباره ريزتر گردند.

 

به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و دستور این آش اوماج خوشمزه را یاد بگیرید و حتما آن را بپزید.

 

طرز تهیه آش اوماج

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه آش اوماج

 

1 سبزی پلو 300 گرم
2 پیاز 3 عدد
3 روغن به مقدار لازم
4 آرد 2 قاشق غذاخوری
5 آب به میزان لازم
6 عدس 1 لیوان
7 زردچوبه 1 قاشق چایخوری
8 نمک ، فلفل سیاه و قرمز  به مقدار لازم

 

طرز تهیه آش اوماج

 

مراحل تهیه آش اوماج

برای تهیه آش اوماج ابتدا باید اوماج را آماده کنیم. برای این کار در یک ظرف آرد و آب جوشیده را مخلوط می کنیم.

سپس خمیر بدست آمده را با رنده درشت رنده می کنیم. روی خمیرهای رنده شده کمی آرد می پاشیم تا بهم نچسبند.

بعد از آماده شدن خمیر ها آن را در داخل یک سینی قرار می دهیم تا خشک شود. اوماج ما آماده است.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

برای تهیه آش هم ابتدا در یک قابلمه پیاز های خرد شده را با مقداری روغن تفت می دهیم. سپس ادویه های آش نمک ، فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه را اضافه می کنیم.

 

برای مشاهده مقاله خواص زردچوبه  کلیک کنید.

 

بعد عدس ها را اضافه می کنیم و در قابلمه آب می ریزیم و سبزی را هم اضافه می کنیم. سپس اوماج را کم کم به آش اضافه کرده و آش را هم می زنیم.

مدت زمان پخت اوماج تقریبا 40 دقیقه می باشد. آش اوماج ما به همین راحتی آماده است. نوش جان.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *