طرز تهیه نان روغنی ارومیه

طرز تهیه نان روغنی ارومیه

طرز تهیه نان روغنی ارومیه

طرز تهیه نان روغنی ارومیه ساده و مقوی است ، این نان در شهر ارومیه محبوب است .

این نان را می توانید در وعده صبحانه و عصرانه میل کنید ، برای تهیه این نان  نیاز به دوبار استراحت خمیر می باشد.

این نان بسیار خوشمزه و مقوی است ، کره استفاده شده در این نان طعم بسیار عالی و بی نظیری دارد .

پیشنهاد می کنیم در سایت دنیای زنانه آموزش این نان روغنی ارومیه خیلی خوشمزه و خوش عطر را یاد بگیرید و همراه ما باشید.

 

 

 

طرز تهیه نان روغنی ارومیه

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

1 تخم مرغ یک عدد
2 کنجد به میزان لازم
3 شیر ولرم نصف لیوان
4 شکر نصف قاشق غذاخوری
5 نمک بک قاشق مرباخوری
6 آرد سفید سه لیوان
7 خمیر مایه یک قاشق مرباخوری
8 آب ولرم نصف لیوان
9 کره پنجاه گرم

 

طرز تهیه نان روغنی ارومیه خوشمزه

در ابتدا در یک ظرف شکر و شیر را با خمیر مایه بریزید و باهم مخلوط کنید و روی آن یک نعلبکی بگذارید .

اجازه دهید خمیر مایه به مدت ده دقیقه بماند تا به عمل بیاید.

سپس یک ظرف بزرگ بردارید و آرد و نمک را در آن بریزید و بعد کره نرم  شده را به آن اضافه کنید و باهم مواد را مخلوط کنید.

در این مرحله خمیر مایه به عمل آمده را به این مواد اضافه کنید . همه مواد را حسابی باهم مخلوط کنید.

خمیر بدست آمده را شروع به ورزدادن کنید ،خمیر شما بهتر است که چسبندگی داشته باشد.

توجه کنید اگر خمیر خیلی چسبانک بود می توانید به آن دو قاشق آرد اضافه کنید.

خمیر را به مدت ده دقیقه ورز دهید و بعد از ورز دادن خمیر را در یک ظرف که از قبل چرب شده قرار دهید.

روی خمیر را با پارچه ای تمیز بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت یک ساعت بماند و استراحت کند تا حجمش دوبرابر شود.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

بعد از گذشت این زمان روی میز کار خود را آردپاشی کنید و خمیر را بردارید و پف آن را با دست بگیرید.

خمیر را به قسمت های مساوی تقسیم کنید و به شکل دایره دربیارید و چونه بگیرید.

سپس خمیر را با وردنه باز کنید به شکل گرد و با قطر یک سانتی متر پهن کنید.

سینی فر را از قبل چرب کنید و خمیرها را با فاصله از هم بچینید و روی آن را یک دستمال حوله ای بیاندازید .

اجازه دهید خمیرها به مدت یک ربع دیگه استراحت کند.

بعد از استراحت کافی روی خمیرها را با زرده تخم مرغ و یا شیره انگور رومال کنید و بعد روی آن کنجد بپاشید.

سپس خمیر آماده شده را با درجه حرارت 180 و به مدت نیم ساعت داخل فر قرار دهید تا نان ها بپزد.

برای طلایی رنگ شدن روی نان ها گریل را چند دقیقه روشن کنید.

حالا نان روغنی ارومیه خوشمزه ما آماده خوردن است . نوش جان.

 

 

نان سنتی و محلی

برای مشاهده طرز تهیه نان های سنتی و محلی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان سنتی و محلی  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *