طرز تهیه نان روغنی کته

طرز تهیه نان روغنی کته

طرز تهیه نان روغنی کته روش های متفاوتی دارد. در کل ،نان روغنی از خمیر فطیر درست می شود و در بعضی موارد روغن گوسفند هم به آن اضافه می کنند.

معمولا به نان روغنی کنجد می‌زنند. این نان شیرین است و در بعضی از دستور های تهیه به خمیر آن شیره انگور یا شکر اضافه می کنند.

ما شما را با مواد اولیه و دستوری ساده که معمولا در دسترس همه افراد در منزل است در سایت دنیای زنانه آشنا می کنیم.

در این نان از کنجد استفاده شده است ،کنجد دارای خواص زیادی مانند منیزیم ، کلسیم ، فسفر ، مس ، ویتامین B6 می باشد.

کره حیوانی یا گیاهی به کار رفته در این نان باعث ایجاد بافتی  نرم و لطیف می شود و طعم بسیار عالی و بی نظیری به آن می دهد.

 

طرز تهیه نان روغنی کته خانگی

طرز تهیه نان روغنی کته خوشمزه

 

مواد لازم

  • روغن مایع نصف لیوان
  • شیر ولرم 1 لیوان
  • آب ولرم نصف لیوان
  • کنجد مقداری
  • آرد قنادی به مقدار لازم
  • خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
  • نمک 1 قاشق عذاخوری
  • شکر 1 قاشق غذاخوری

 

مواد لازم برای باز کردن خمیر

  • آرد ذرت مقداری
  • کره حیوانی ( کره گیاهی ) 250 گرم
  • روغن مایع نصف لیوان

طرز تهیه نان روغنی کته

برای تهیه نان روغنی کته ابتدا در یک ظرف روغن مایع ، نمک ، شکر ، آب و شیر ولرم را می ریزیم و مخلوط می کنیم.

آرد و خمیر مایه را کم کم به بقیه مواد افزوده و شروع می کنیم به ورز دادن تا خمیر لطیف و نرمی بدست بیاید.

از خمیر به اندازه توپک های کوچک بر می داریم و در یک سینی با فاصله می چینیم و روی آن را با پارچه می پوشانیم.

اجازه می دهیم خمیر ها حدود نیم ساعت بمانند. بعد با استفاده از وردنه خمیر ها را خیلی نازک باز می کنیم و روی آن آرد ذرت می پاشیم.

کره حیوانی آب شده را روی سطح خمیر با برس می مالیم . خمیر ها را لایه لایه بعد از کره زدن روی هم می گذاریم.

خمیر های آماده را داخل سینی فری که چرب کرده ایم قرار می دهیم .روی آن را با پارچه می پوشانیم و یک استراحت نیم ساعته  به خمیر می دهیم.

بعد از استراحت خمیر ، روی آن را با برس زرده تخم مرغ می زنیم و کنجد می پاشیم و داخل فری که از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 20 دقیقه میپزیم تا نان های روغنی کته ما طلایی شوند.

نوش جان.

 

 

نان سنتی و محلی

برای مشاهده طرز تهیه نان های سنتی و محلی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان سنتی و محلی  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *