طرز تهیه نان کوهی

طرز تهیه نان کوهی خانگی

طرز تهیه نان کوهی خانگی خوشمزه

طرز تهیه نان کوهی خانگی فوق العاده راحت است. این نان خوشمزه در شهرهای مازندران و آمل پخته می‌شود. نان کوهی طعم تقریبا شیرینی دارد و یک نان مغزدار است.

نان کوهی دارای عطر و طعم بی نظیری است. این نان یک میان وعده مناسب و مقوی برای صبحانه و عصرانه به حساب می آید.

در تهیه این نان خوشمزه از مواد میانی پرخاصیتی استفاده می شود که طعم فوق العاده ای به آن می دهد.

 

شما می توانید به سادگی با آموزش این دستور عالی در سایت دنیای زنانه این نان کوهی خانگی لذیذ را تهیه کنید و لذت ببرید.

 

طرز تهیه نان کوهی

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان کوهی

 

1 آرد 2 لیوان
2 خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
3 شکر 1 قاشق غذاخوری
4 تخم مرغ  1 عدد
5 ماست یا شیر ولرم نصف لیوان
6 کره ذوب شده یک چهارم لیوان
7 آب گرم نصف لیوان
8 نمک نصف قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه مواد میانی

 

1 گردو 5 عدد
2 شکر 3 قاشق غذاخوری
3 رازیانه 1 قاشق غذاخوری
4 هل 1 قاشق چایخوری
5 کنجد 2 ثاشق غذاخوری
6 زرده تخم مرغ برای رومال

 

طرز تهیه نان کوهی خانگی خوشمزه

برای تهیه نان کوهی ابتدا در یک ظرف خمیر مایه و شکر را با یک لیوان آب گرم مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم تا به عمل بیاید.

سپس خمیر مایه آماده شده را در یک ظرف دیگر به همراه بقیه مواد مثل شیر، تخم مرغ ، نمک و مابقی مواد ریخته و مخلوط می کنیم و ورز می دهیم.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

بعد آرد را تا حدی اضافه می کنیم که یک خمیر نرم ، لطیف و مقداری چسبنده بدست بیاید. روی خمیر را با یک پارچه می پوشانیم و به مدت دو ساعت در یک محیط گرم استراحت می دهیم.

برای تهیه مواد میانی نان در یک ظرف همه مواد میانی به جز شکر را آسیاب می کنیم. سپس شکر را به مواد اضافه می کنیم.

مواد را خوب مخلوط می کنیم و ورز می دهیم. بعد از خمیرها به اندازه یک نارنگی کوچک بر می داریم. خمیر ها را کمی پهن کرده و از مواد میانی داخل آن قرار می دهیم.

 

برای مشاهده مقاله خواص تخم مرغ  کلیک کنید.

 

سپس خمیر را دور آن می پیچیم و خوب می بندیم. خمیرها را در سینی فری که از قبل چرب کردیم می چینیم و با زرده تخم مرغ رومال می کنیم.

برای تزیین روی خمیرها کنجد می پاشیم. فر را از قبل گرم می کنیم و آن را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و نان های کوهی را به مدت یک ربع در فر می پزیم.

نوش جان.

 

نان خانگی

برای مشاهده طرز تهیه نان های خانگی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان خانگی 

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *