طرز تهیه نان بژی کرمانشاهی
طرز تهیه نان بژی کرمانشاهی
طرز تهیه نان بژی کرمانشاهی سریع و آسان ، بدون نیاز به فر می باشد . این نان و یا در اصل شیرینی مخصوص شهرهای کرد نشین مانند کرمانشاه است.
این نان خوشمزه جزء یکی از سوغاتی های شهر کرمانشاه هم محسوب می شود، این نان بسیار مقوی و سیر کننده است.
بژی در واقع در زبان کردی به معنی زندگی کن می باشد، در این نان از رازیانه استفاده شده است بنابراین دارای عطر و طعم بی نظیری است.
بنابراین پیشنهاد می کنم در سایت دنیای زنانه آموزش این نان بژی کرمانشاهی خوشمزه را یاد بگیرید و حتما در منزل آن را بپزید و در کنار خانواده تان همراه با یک چایی دبش میل کنید.
خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی |
مواد لازم برای تهیه نان بژی
1 | روغن جامد یا کرمانشاهی | پنج قاشق غذاخوری |
2 | شکر | سه چهارم لیوان |
3 | نمک | یک قاشق چایخوری |
4 | آرد سبوس دار | چهار لیوان |
5 | شیر گرم | یک لیوان |
6 | پودر رازیانه | دو قاشق غذاخوری |
7 | زردچوبه | یک و نیم قاشق چایخوری |
طرز تهیه نان بژی کرمانشاهی خوشمزه
در ابتدا یک ظرف را بردارید و بر روی حرارت قرار دهید و بعد روغن جامد یا کرمانشاهی را داخل آن بریزید و اجازه دهید روغن داغ شود.
سپس یک ظرف بزرگتر بردارید آرد را داخل آن را بریزید و بعد روغن داغ را روی آرد بریزید تا به اصطلاح کردها پرز آرد بشکند و بعد حسابی با هم مخلوط کنید.
برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید: خواص بی نظیر نمک |
بعد در این مرحله نمک ، زردچوبه و پودر رازیانه را به مخلوط آرد و روغن بیافزایید و با هم مخلوط کنید. سپس در یک ظرف شیر گرم شده را با شکر مخلوط کنید و شکر را در شیر حسابی هم بزنید و حل کنید.
بعد مخلوط شیر و شکر را کم کم به آرد اضافه کنید و شروع به ورز دادن خمیر به مدت بیست دقیقه کنید. سپس روی خمیر را با پارچه ای تمیز بپوشانید و اجازه دهید به مدت سه ساعت استراحت کند.
برای مشاهده مقاله خواص زردچوبه کلیک کنید. |
بعد از استراحت کافی خمیر، از خمیر به اندازه یک آلو بردارید و به شکل گلوله دربیارید و بعد روی یک سینی خمیر را مانند رول کردن حرکت دهید و بکشید تا فرم بگیرد.
سپس یک تابه را بردارید و روغن را داخل آن بریزید و اجازه دهید تا روغن داغ شود ، بعد خمیرهای آماده شده را داخل تابه بریزید و آن ها را سرخ کنید.
زمانیکه خمیرهای نان بژی شما طلایی رنگ شد از تابه خارجش کنید. حالا نان بژی کرمانشاهی خوشمزه ما آماده خوردن است. نوش جان.
نان سنتی و محلی
برای مشاهده طرز تهیه نان های سنتی و محلی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.
دستور پخت انواع نان
در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.
عالی بود
سپاس از شما مهربون