طرز تهیه نان بژی

طرز تهیه نان بژی کرمانشاهی

طرز تهیه نان بژی کرمانشاهی

طرز تهیه نان بژی کرمانشاهی سریع و آسان ، بدون نیاز به فر می باشد . این نان و یا در اصل شیرینی مخصوص شهرهای کرد نشین مانند کرمانشاه است.

این نان خوشمزه جزء یکی از سوغاتی های شهر کرمانشاه هم محسوب می شود، این نان بسیار مقوی و سیر کننده است.

بژی در واقع در زبان کردی به معنی زندگی کن می باشد، در این نان از رازیانه استفاده شده است بنابراین دارای عطر و طعم بی نظیری است.

 

بنابراین پیشنهاد می کنم در سایت دنیای زنانه آموزش این نان بژی کرمانشاهی خوشمزه را یاد بگیرید و حتما در منزل آن را بپزید و در کنار خانواده تان همراه با یک چایی دبش میل کنید.

 

طرز تهیه نان بژی

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان بژی

 

1 روغن جامد یا کرمانشاهی پنج قاشق غذاخوری
2 شکر سه چهارم لیوان
3 نمک یک قاشق چایخوری
4 آرد سبوس دار چهار لیوان
5 شیر گرم یک لیوان
6 پودر رازیانه دو قاشق غذاخوری
7 زردچوبه یک و نیم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه نان بژی کرمانشاهی خوشمزه

در ابتدا یک ظرف را بردارید و بر روی حرارت قرار دهید و بعد روغن جامد یا کرمانشاهی را داخل آن بریزید و اجازه دهید روغن داغ شود.

سپس یک ظرف بزرگتر بردارید آرد را داخل آن را بریزید و بعد روغن داغ را روی آرد بریزید تا به اصطلاح کردها پرز آرد بشکند و بعد حسابی با هم مخلوط کنید.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

بعد در این مرحله نمک ، زردچوبه و پودر رازیانه را به مخلوط آرد و روغن بیافزایید و با هم مخلوط کنید. سپس در یک ظرف شیر گرم شده را با شکر مخلوط کنید و شکر را در شیر حسابی هم بزنید و حل کنید.

بعد مخلوط شیر و شکر را کم کم به آرد اضافه کنید و شروع به ورز دادن خمیر به مدت بیست دقیقه کنید. سپس روی خمیر را با پارچه ای تمیز بپوشانید و اجازه دهید به مدت سه ساعت استراحت کند.

 

برای مشاهده مقاله خواص زردچوبه  کلیک کنید.

 

بعد از استراحت کافی خمیر، از خمیر به اندازه یک آلو بردارید و به شکل گلوله دربیارید و بعد روی یک سینی خمیر را مانند رول کردن حرکت دهید و بکشید تا فرم بگیرد.

سپس یک تابه را بردارید و روغن را داخل آن بریزید و اجازه دهید تا روغن داغ شود ، بعد خمیرهای آماده شده را داخل تابه بریزید و آن ها را سرخ کنید.

زمانیکه خمیرهای نان بژی شما طلایی رنگ شد از تابه خارجش کنید. حالا نان بژی کرمانشاهی خوشمزه ما آماده خوردن است. نوش جان.

 

نان سنتی و محلی

برای مشاهده طرز تهیه نان های سنتی و محلی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان سنتی و محلی  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

 

2 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *