طرز تهیه نان هندی

طرز تهیه نان هندی بدون نیاز به فر

طرز تهیه نان هندی خوشمزه

طرز تهیه نان هندی بسیار ساده و سریع می باشد، این نان خوشمزه متعلق به کشور هند می باشد. برای پخت این نان نیاز به فر نیست و این نان به راحتی در تابه تهیه می شود، خمیر این نان نیاز به چندین بار استراحت دارد.

این نان برای وعده صبحانه و میان وعده استفاده و سرو می شود، این نان خیلی راحت و با مواد اولیه در دسترس پخته می شود.

 

پیشنهاد می کنیم در سایت دنیای زنانه آموزش این نان هندی خوشمزه را یاد بگیرید و حتما آن را بپزید و تجربه ای متفاوت را بدست بیاورید.

 

طرز تهیه نان هندی

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان هندی

 

1 ماست دو قاشق غذاخوری
2 تخم مرغ همزده نصف یک تخم مرغ
3 آرد سیصد گرم
4 روغن مایع دو قاشق غذاخوری
5 شیر 180 گرم
6 نمک دو سوم یک قاشق چایخوری
7 خمیر مایه یک قاشق چایخوری
8 شکر دو قاشق چایخوری

 

طرز تهیه نان هندی تابه ای

در ابتدا شکر و نمک و کمی آرد را همراه با خمیر مایه در یک ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس در ظرفی دیگر تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و حسابی هم بزنید.

بعد به مخلوط شیر و تخم مرغ ، ماست را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. سپس در یک ظرف بزرگ آرد را کم کم به مخلوط خمیر مایه اضافه کنید و بعد محلول شیر و تخم مرغ را به آن بیافزایید و همه مواد را هم بزنید.

در آخر روغن مایع را به کل مواد بیافزایید، خمیر بدست آمده را شروع به ورز دادن کنید تا جاییکه به دست شما نچسبد.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

سپس روی خمیر آماده شده را با پارچه ای تمیز بپوشانید. اجازه دهید که خمیر به مدت نیم ساعت بماند تا استراحت کند و حجمش دو برابر شود.

بعد از استراحت کافی خمیر ، روی میز کار خود را آردپاشی کنید و کمی پف خمیر را با دست بگیرید. خمیر را به قسمت های مساوی تقسیم کنید و چونه بگیرید.

بعد دوباره روی خمیر های تقسیم شده را با پارچه ای تمیز بپوشانید. اجازه دهید که خمیرهای تقسیم شده به مدت بیست دقیقه بماند تا استراحت کند.

 

برای مشاهده مقاله خواص زردچوبه  کلیک کنید.

 

سپس روی میز کار خود را آردپاشی کنید و چونه های خمیر را با وردنه باز کنید به صورتیکه یک طرف خمیر پهن باشد و طرف دیگر آن نازک باشد.

سعی کنید طول هر خمیر به اندازه بیست سانتی متر باشد، دوباره روی خمیر های باز شده را با پارچه ای خیس شده بپوشانید و اجازه دهید به مدت بیست دقیقه بماند تا استراحت کند.

در این مرحله خمیر را در تابه ای که از قبل گرم شده قرار دهید و اجازه دهید که یک طرف آن بپزد و بعد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن پخته شود.

حالا نان هندی خوشمزه ما آماده خوردن است. نوش جان.

 

نان سنتی و محلی

برای مشاهده طرز تهیه نان های سنتی و محلی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان سنتی و محلی  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *