میوه ترشی

طرز تهیه ترشی با میوه های تابستانی

طرز تهیه ترشی میوه

ترشی میوه یکی از ترشی های خوشمزه و خاص است که باید حتما آن را امتحان کنید. وقتی اسم ترشی میاید همه به ترشی سبزیجات فکر می کنند.

در صورتی که ترشی میوه بسیار متفاوت و خاص تر از ترشی های دیگر است. در تهیه این ترشی می توان از انواع میوه های تابستانی استفاده کرد.

استفاده از میوه های تابستانی رنگ و طعم بهتری به ترشی می دهد و دارای تنوع و خواص خوبی هستند. انتخاب میوه هم در آن کاملا سلیقه ای است.

 

به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش این ترشی خاص و خوشمزه استفاده کنید و تهیه آن را تجربه کنید و لذت ببرید.

 

ترشی میوه

 

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم

 

 

1 سیب 4 عدد
2 هلو 4 عدد
3 شلیل 4 عدد
4 گیلاس 300 گرم
5 آلبالو 300 گرم
6 انبه 2 عدد متوسط
7 زردآلو 5 عدد
8 سیر 4 حبه
9 سیاهدانه به مقدار لازم
10 سبزیجات معطر به مقدار لازم
11 نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم
12 سرکه سیب  به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه ترشی میوه خانگی

برای تهیه از میوه های تابستانی خوشمزه استفاده می کنیم و انتخاب میوه ها کاملا بستگی به سلیقه ی شما دارد.

ابتدا میوه ها را می شوریم و روی یک پارچه نخی می چینیم تا آب آن گرفته شود و کاملا خشک شوند. بعد از آن میوه ها را به صورت نگینی و یک اندازه برش می زنیم.

 

اضافه کردن مواد در شیشه

اول کف ظرف ترشی مورد نظر را مقداری سبزیجات معطر، چند عدد سیر می اندازیم. سپس میوه های خرد شده را داخل ظرف می ریزیم.

لایه لایه از سبزیجات معطر فلفل سیاه ، سیر و سیاهدانه استفاده می کنیم. همین طور میوه ها را در ظرف پر می کنیم.

از قبل 6 لیوان آب را در ظرف می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم وقتی به جوش افتاد، نصف لیوان نمک و نصف لیوان سرکه سیب به آن اضافه می کنیم.

این ترکیب را کنار می گذاریم تا خنک شود و وقتی میوه ها را در ظرف ریختیم این ترکیب سرکه سیب و نمک را به ظرف اضافه می کنیم.

در ظرف را محکم می بندیم و ترشی ها را در یک محیط نسبتا خنک به مدت دو هفته قرار می دهیم. ترشی خوشمزه میوه های ما آماده است.

 

برای مشاهده مقاله خواص فلفل سیاه  کلیک کنید.

 

خواص میوه های تابستانی

میوه های تابستانی دارای خواص بسیاری هستند و سرشار از ویتامین ث ، مواد معدنی و فیبر می باشند و در فصل تابستان آب بدن را تامین می کنند.

مصرف میوه های تابستانی برای افرادی که رژیم غذایی می گیرند بسیار مفید است چراکه به فعالیت روزمره بدن کمک می کند.

بهتر است بیشتر از میوه هایی مثل سیب گلاب ، هلو ، شلیل ، خیار ، گلابی ، انبه سفت و زرد آلو استفاده شود.

 

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص و مضرات سیر 

 

نکات تکمیلی

  • برای تهیه ترشی میوه بهتر است از سرکه سیب و یا سرکه انگور استفاده کنید تا سرکه سفید.
  • درب شیشه محکم بسته شود و یک محیط خنک نگهداری شود.
  • ترشی میوه دو تا سه هفته آماده استفاده می شود.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *