طرز تهیه سس فرانسوی با ترخون

طرز تهیه سس فرانسوی با ترخون

طرز تهیه سس فرانسوی با ترخون بسیار ساده است . سس فرانسوی سسی است که در بیشتر غذاها و سالاد ها استفاده می شود.

این سس خوشمزه در بین سس ها خیلی پرطرفدار است و بیشتر در سالاد‌ های سبز که بیشتر کاهو و کلم دارند استفاده می شوند.

البته از این سس برای انواع سالاد، استیک ، مرغ و انواع غذاهای گوشتی به عنوان چاشنی استفاده می شود.

دستور این سس مشابه دستور سس فرانسوی است و به آن ترخون اضافه شده است. ترخون طعم فوق العاده ای به این سس می دهد.

ترخون دارای خواص زیادی است. این سبزی خوش عطر سرشار از ویتامین c می باشد و به ساخت سیستم آنتی بادی کمک می کند که برای تقویت سیستم ایمنی بسیار مفید است.

پیشنهاد می کنیم آموزش های آشپزی در سایت دنیای زنانه را دنبال کنید.

 

طرز تهیه سس فرانسوی با ترخون

مواد لازم برای تهیه سس فرانسوی با ترخون

  • پودر خردل یک قاشق چایخوری
  • روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
  • ترخون خشک یا تازه نصف قاشق غذاخوری
  • آب لیمو تازه 4 قاشق غذاخوری
  • سیر 1 حبه
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه سس فرانسوی با ترخون

برای تهیه سس فرانسوی با ترخون اگر از سبزی ترخون تازه استفاده می کنید اول آن را خوب می شوییم و اجازه می دهیم تا آبش کشیده شود.

از ترخون خشک هم می توان استفاده کرد ولی استفاده از سبزی تازه طعم بهتری به سس می دهد. بعد ترخون را خیلی ریز ریز خرد می کنیم.

در یک ظرف پودر خردل ، آبلیمو و روغن زیتون را می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم. سپس یک حبه سیر داشتیم آن را خیلی ریز خرد کرده و یا با رنده ریز، رنده می کنیم.

سیر خرد شده را به همراه نمک و فلفل به بقیه مواد اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. سس خوشمزه ما آماده سرو است. سس را بعد از آماده کردن در یخچال قرار دهید.

 

نوش جان.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *