طرز تهیه نان یاغلی چورک

طرز تهیه نان یاغلی چورک

طرز تهیه نان یاغلی چورک

طرز تهیه نان یاغلی چورک بسیار آسان است و در دسته نان های روغنی قرار دارد. نان‌ یاغلی چورک یک نان ارومیه ای است که در زبان محلی به آن یاغلی چورک می گویند.

این نان خوشمزه بافت نرمی دارد و برای وعده صبحانه گزینه بسیار خوبی می باشد. این نان در فر تهیه و در زمان کمی آماده می شود.

 

ما به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه استفاده لازم را ببرید و این نان خوشمزه را در منزل تهیه کنید.

 

طرز تهیه نان یاغلی چورک

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان یاغلی چورک

 

1 آرد 3 پیمانه
2 خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
3 شیر ولرم نصف پیمانه
4 شکر نصف قاشق غذاخوری
5 نمک 1 قاشق مرباخوری
6 آب ولرم نصف پیمانه
7 کره ذوب شده 50 گرم
8 زرده تخم مرغ برای رومال نان 1 عدد

 

طرز تهیه نان روغنی یاغلی چورک

برای تهیه نان یاغلی چورک ابتدا در یک ظرف شکر، شیر ولرم و خمیر مایه را می ریزیم و مواد را مخلوط می کنیم.

سپس روی ظرف را با پارچه یا کیسه نایلون حدود ده دقیقه می پوشانیم تا خمیر مایه خوب به عمل بیاید.

بعد در ظرفی دیگر آرد، کره و نمک را ریخته و این مواد را مخلوط می کنیم و ورز می دهیم. توجه کنید اگر خمیر ما به دست چسبید یک تا دو قاشق دیگر آرد به آن اضافه کنید.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

سپس خمیر را داخل ظرف دیگر می گذاریم و روی آن را با دستمال می پوشانیم و به مدت 30 دقیقه در دمای محیط استراحت می دهیم.

بعد از به عمل آمدن خمیر پف آن را با دست می گیریم و مجدد ورز می دهیم. سپس خمیر را باز کرده و به آن شکل دلخواه می دهیم.

سپس با مقداری زرده تخم مرغ نان را رومال می کنیم. بعد از رومال نان خمیر را به ظرف فری که از قبل کمی چرب کردیم انتقال می دهیم.

فر را از قبل گرم می کنیم. ظرف را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و نان با دمای 220 درجه به مدت 30 دقیقه می پزیم.

نوش جان.

 

نان سنتی و محلی

برای مشاهده طرز تهیه نان های سنتی و محلی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان سنتی و محلی  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *