طرز تهیه نان چدار و گشنیز

طرز تهیه نان چدار و گشنیز خوشمزه

طرز تهیه نان چدار و گشنیز

طرز تهیه نان چدار و گشنیز جالب و پخت آن در فر می باشد، در این نان از پنیر چدار و سبزی گشنیز استفاده شده است.

گشنیز سرشار از ویتامین سی می باشد، برای درمان بیماری های پوستی و التهابات پوستی بسیار مفید است.

گشنیز ضد آلرژی است و برای سلامت استخوان ها مفید می باشد و از کم خونی جلوگیری می کنند. این نان به خاطر عطر دل انگیز گشنیز و همینطور پنیر چدار بسیار خوشمزه و پرطرفدار است.

 

پیشنهاد می کنیم آموزش این نان چدار و گشنیز خوشمزه را در سایت دنیای زنانه فرا بگیرید و حتما آن را در منزل تهیه کنید و با عزیزانتان میل کنید و لذتش ببرید.

 

طرز تهیه نان چدار و گشنیز

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان چدار و گشنیز

 

1 آب ولرم یک چهارم لیوان
2 گشنیز خرد شده  یک چهارم لیوان
3 شیر نصف لیوان
4 تخم مرغ یک عدد
5 آرد 350 گرم
6 کره ذوب شده دو قاشق سوپخوری
7 خمیر مایه یک قاشق سوپخوری
8 شکر یک قاشق سوپخوری
9 نمک یک قاشق چایخوری
10 پنیر چدار به میزان لازم و دلخواه

 

طرز تهیه نان چدار و گشنیز

در ابتدا در یک ظرف آب ولرم و خمیر مایه ، شکر را با هم مخلوط کنید و اجازه دهید که به مدت ده دقیقه بماند تا خمیر مایه به عمل بیاید.

سپس در یک ظرف بزرگ شیر و کره را بریزید و با هم مخلوط کنید، بعد آرد را الک کنید و به آن نمک بیافزایید.

در این مرحله آرد و نمک مخلوط شده را به ظرف شیر و کره اضافه کنید و با هم مواد را حسابی مخلوط کنید و هم بزنید.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

سپس خمیر مایه به عمل آمده را به این مواد اضافه کنید و خمیر بدست آمده را جمع کنید. خمیر را به مدت ده دقیقه ورز دهید، سپس گشنیر و پنیر چدار را به خمیر اضافه کنید.

خمیر آماده شده را داخل یک کاسه ای که از قبل چرب شده قرار دهید و روی آن را با پارچه ای تمیز بپوشانید. اجازه دهید خمیر به مدت یک ساعت بماند تا حجمش دو برابر شود.

سپس خمیر آماده شده را بردارید، روی میز کار خود را آردپاشی کنید. خمیر را به قسمت های مساوی تقسیم کنید.

 

برای مشاهده مقاله خواص تخم مرغ کلیک کنید.

 

خمیرها را به صورت گلوله دربیاورید و خمیرها را کنارهم در قالب بچینید و یا جدا جدا از هم قرار دهید. سپس کمی شیر را با تخم مرغ مخلوط کنید و روی نان ها بمالید و رومال کنید.

خمیر آماده شده را به مدت یک ربع با درجه حرارت 175 داخل فر قرار دهید تا بپزد.

برای اینکه روی نان ها طلایی رنگ شود چند دقیقه گریل فر را روشن کنید.

حالا نان چدار و گشنیز خوشمزه ما آماده خوردن است. نوش جان.

 

نان مدرن

برای مشاهده طرز تهیه نان های مدرن دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان مدرن  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *