طرز تهیه نان چاباتا

طرز تهیه نان چاباتا

طرز تهیه نان چاباتا

طرز تهیه نان چاباتا بسیار راحت است و این نان یکی از نان های پرطرفدار کشور ایتالیا است. نان چاباتا در کنار انواع سالاد و غذا ها سرو می شود و در تهیه آن از خمیر ترش استفاده می شود.

گلوتن این نان خیلی بالاست. این نان در زمان خیلی کمی در ایتالیا جایگزین نان باگت فرانسوی شد. تنوع این نان بسیار زیاد است.

سطح این نان ترد است و دارای بافت نرمی می باشد. نان چاباتا به عنوان پایه انواع ساندویچ ها شناخته می شود.

 

ما به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش های آشپزی بیشتر در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و نان چاباتا را در منزل تهیه کنید و لذت ببرید.

 

طرز تهیه نان چاباتا

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان چاباتا

 

1 آرد 1 کیلو
2 خمیر ترش 15 گرم ( تازه یا خشک)
3 شیر ولرم 5 قاشق غذاخوری
4 روغن مایع  1 قاشق غذاخوری
5 آب ولرم 500 میلی لیتر
6 نمک 2 قاشق مرباخوری
7 روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری

 

دستور پخت نان چاباتا خوشمزه

برای تهیه نان چاباتا ابتدا در یک ظرف مقداری از خمیر ترش را می ریزیم و نصفی از آب ولرم را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا خمیر مایه به خوبی در آب حل شود.

سپس یک دستمال روی ظرف می کشیم و حدود یک ربع به آن استراحت می دهیم. تقریبا کمی بیشتر از نصف آرد تقریبا 350 گرم را کم کم به مایع خمیر ترش اضافه می کنیم و هم می زنیم.

بعد دوباره روی آن دستمال کشیده و دوباره به مدت 30 دقیقه استراحت می دهیم. در ظرفی دیگر شیر و مابقی خمیر ترش را با همزن دستی می زنیم.

سپس خمیر را اضافه کرده و روغن زیتون، نمک، بقیه آب و آرد را اضافه می کنیم. مجدد با همزن برقی می زنیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

طرز تهیه خمیر و پخت نان چاباتا

بعد خمیر را از ظرف بیرون می آوریم و روی سطح کار ورز می دهیم تا یک خمیر صاف و یکدست بدست بیاید. سپس از خمیر یک چانه ی بزرگ برمی داریم.

روغن مایع را روی چانه خمیر می مالیم و در یک ظرف گذاشته و روی آن دستمال می کشیم و به مدت یک و نیم ساعت استراحت می دهیم.

بعد خمیر را از ظرف بیرون آورده و روی سطح کار کمی شروع به ورز دادن می کنیم. خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم می کنیم و هر قسمت را رول می کنیم.

 

برای مشاهده مقاله خواص  زیتون کلیک کنید.

 

سینی فر را چرب کرده و یا کاغذ می اندازیم. نان ها را با فاصله در سینی می چینیم و دوباره روی آن دستمال می کشیم.

بهتر است در هر سینی 2 عدد نان قرار دهیم تا فضا برای پخت داشته باشد. وقتی نان ها در زمان استراحت حجم پیدا کردند فر را از قبل گرم می کنیم و روی درجه 220 تنظیم می کنیم.

سینی فر را در طبقه اول قرار می دهیم و یک ظرف آب را کف فر قرار داده و  اجازه می دهیم تا نان ها به مدت نیم ساعت در فر پخته شوند.

نوش جان.

 

نان مدرن

برای مشاهده طرز تهیه نان های مدرن دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان مدرن  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *