طرز تهیه خمیر بنیه

طرز تهیه خمیر بنیه مخصوص سوخاری کردن

طرز تهیه خمیر بنیه

طرز تهیه خمیر بنیه ساده و راحت می باشد ،این خمیر برای سرخ کردن و تهیه موادی مانند جوجه، میگو ، مرغ ، ماهی ، انواع سبزیجات مانند پیاز ، قارچ ، کلم بروکلی ،گلم کلم بسیار مناسب است.

خمیر بنیه طعم بسیار عالی به این مواد می دهد و باعث می شود که بافت بسیار پفکی داشته باشد و مناسب برای مهمانی ها و مجالس می باشد.

پیشنهاد می کنیم در سایت دنیای زنانه آموزش این خمیر را یاد بگیرید و حتما آن را بپزید و لذتش را ببرید.

 

طرز تهیه خمیر بنیه

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه خمیر بنیه

 

 

1 تخم مرغ سه عدد
2 کره به دمای محیط رسیده  30 گرم
3 دلستر گرم شده  نصف لیوان
4 آرد  به میزان لازم
5 زعفران دم کرده و حل شده  دو قاشق غذاخوری
6 نمک و فلفل سفید  به میزان لازم

 

طرز تهیه خمیر بنیه مخصوص

در ابتدا کره را با میکسر بزنید تا لطیف شود و بعد تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه کنید تا یکدست شوند.

سپس دلستری که به دمای محیط رسیده و گرم شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با همدیگه یکدست شوند.

در این مرحله کم کم آرد را به آن اضافه کنید و به هم زدن آن ادامه بدهید تا سفتی آن شبیه به عسل شود.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

سپس در آخرین مرحله زعفران ، نمک و فلفل سفید را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا یکدست شوند.

بعد به مدت دو ساعت اجازه دهید که خمیر آماده شده در یخچال بماند و استراحت کند.

حالا خمیر بنیه ما برای انوع سوخاری کردن مواد آماده شده است . نوش جان.

 

برای مشاهده مقاله خواص  تخم مرغ  کلیک کنید.

 

 

موارد مصرف خمیر بنیه

توجه کنید که این خمیر موارد مصرفش برای جوجه چینی ، میگو پفکی ،ماهی پفکی ،پیاز حلقه ای ، قارچ پفکی و غیره می باشد.

بهتر است این مواد به مدت نیم ساعت در خمیر بنیه بماند تا مزه دار شود و خوب بخوردش برود.

 

 

دستور تهیه با سرکار خانم اکبری

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *