طرز تهیه خمیر بنیه مخصوص سوخاری کردن
طرز تهیه خمیر بنیه
طرز تهیه خمیر بنیه ساده و راحت می باشد ،این خمیر برای سرخ کردن و تهیه موادی مانند جوجه، میگو ، مرغ ، ماهی ، انواع سبزیجات مانند پیاز ، قارچ ، کلم بروکلی ،گلم کلم بسیار مناسب است.
خمیر بنیه طعم بسیار عالی به این مواد می دهد و باعث می شود که بافت بسیار پفکی داشته باشد و مناسب برای مهمانی ها و مجالس می باشد.
پیشنهاد می کنیم در سایت دنیای زنانه آموزش این خمیر را یاد بگیرید و حتما آن را بپزید و لذتش را ببرید.
خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی |
مواد لازم برای تهیه خمیر بنیه
1 | تخم مرغ | سه عدد |
2 | کره به دمای محیط رسیده | 30 گرم |
3 | دلستر گرم شده | نصف لیوان |
4 | آرد | به میزان لازم |
5 | زعفران دم کرده و حل شده | دو قاشق غذاخوری |
6 | نمک و فلفل سفید | به میزان لازم |
طرز تهیه خمیر بنیه مخصوص
در ابتدا کره را با میکسر بزنید تا لطیف شود و بعد تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه کنید تا یکدست شوند.
سپس دلستری که به دمای محیط رسیده و گرم شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با همدیگه یکدست شوند.
در این مرحله کم کم آرد را به آن اضافه کنید و به هم زدن آن ادامه بدهید تا سفتی آن شبیه به عسل شود.
برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید: خواص بی نظیر نمک |
سپس در آخرین مرحله زعفران ، نمک و فلفل سفید را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا یکدست شوند.
بعد به مدت دو ساعت اجازه دهید که خمیر آماده شده در یخچال بماند و استراحت کند.
حالا خمیر بنیه ما برای انوع سوخاری کردن مواد آماده شده است . نوش جان.
برای مشاهده مقاله خواص تخم مرغ کلیک کنید. |
موارد مصرف خمیر بنیه
توجه کنید که این خمیر موارد مصرفش برای جوجه چینی ، میگو پفکی ،ماهی پفکی ،پیاز حلقه ای ، قارچ پفکی و غیره می باشد.
بهتر است این مواد به مدت نیم ساعت در خمیر بنیه بماند تا مزه دار شود و خوب بخوردش برود.
دستور تهیه با سرکار خانم اکبری
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.