طرز تهیه نان بن می ویتنامی

طرز تهیه نان بن می (باگت ویتنامی)

طرز تهیه نان بن می ویتنامی

طرز تهیه نان بن می ویتنامی ساده ، راحت و در فر می باشد ، این نان در واقع یک نوع نان باگت می باشد که متعلق به کشور ویتنام است.

این نان باگت ترد ، خوشمزه مناسب برای وعده ناهار و شام می باشد ، برای تهیه خمیر این نان نیاز به دوبار استراحت می باشد.

 

پیشنهاد می کنیم آموزش این نان باگت کوچک و ترد را در سایت دنیای زنانه یاد بگیرید و حتما آن را بپزید و لذتش را ببرید.

 

طرز تهیه نان بن می ویتنامی

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان بن می

 

1 تخم مرغ یک عدد
2 آب به دمای محیط رسیده 260 گرم
3 کره ذوب شده سی گرم
4 آرد الک شده نیم کیلو
5 شکر یک قاشق غذاخوری
6 نمک یک قاشق چایخوری
7 خمیر مایه فوری یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه نان بن می ویتنامی

در ابتدا یک ظرف بزرگ بردارید و آرد الک شده را به همراه شکر ، نمک در آن بریزید و با هم مخلوط کنید.

سپس کره ذوب شده را به آرد اضافه کنید و هم بزنید و بعد آن تخم مرغ ، آب و خمیر مایه را به کل این مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

در این مرحله خمیر را شروع به ورز دادن کنید و خمیر ما حالت چسبندگی دارد. سپس خمیر را جمع کنید و روی آن را با پارچه ای تمیز بپوشانید.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

اجازه دهید که به مدت یک ساعت بماند تا استراحت کند و حجمش دوبرابر شود. بعد از استراحت کافی خمیر ، روی میز کار خود را آرد پاشی کنید و خمیر را به صورت دایره ای بزرگ باز کنید.

سپس آن را مانند پیتزا به صورت مثلث برش دهید و بعد از سمت نازک خمیر شروع به رول کردن کنید.

بعد از اینکه به خمیرها فرم دادید آن ها را درسینی که از قبل چرب شده با فاصله از هم بچینید و روی آن را با کمی کره و یا روغن چرب کنید.

سپس روی خمیرها را دوباره بپوشانید و اجازه دهید که به مدت یک ساعت دوباره استراحت کنند.

 

برای مشاهده مقاله خواص تخم مرغ  کلیک کنید.

 

بعد روی نان ها را اسپری آب بزنید و با تیغ برش دهید، اجازه دهید جای برش پهن شود و بعد دوباره روی آن اسپری آب بزنید.

سپس خمیرهای آماده شده را به مدت بیست دقیقه و با درجه حرارت 200 داخل فر قرار دهید تا بپزد. توجه کنید که داخل فر را حتما یک ظرف آب قرار دهید که نان های شما خشک نشود.

بعد از اینکه بیست دقیقه از پختن نان گذشت دوباره در فر را بازکنید و یکبار دیگر روی خمیرها آب اسپری کنید و دوباره اجازه دهید بپزد.

حالا نان بن می باگت ویتنامی ما آماده خوردن است. نوش جان.

 

نان مدرن

برای مشاهده طرز تهیه نان های مدرن دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان مدرن  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *