طرز تهیه نان وانوچکا

طرز تهیه نان وانوچکا

طرز تهیه نان وانوچکا

طرز تهیه نان وانوچکا بسیار متنوع می باشد. این نان خوشمزه یک نان سنتی است که در ایام کریسمس پخته می شود.

نان وانوچکا نسبتا شیرین است و مختص کشور چک و اسلواکی می باشد و با کشمش، بادام و شکر پر و تزیین می شود.

این نان به خاطر داشتن بادام و کشمش خواص بسیار زیادی دارد، بادام سرشار از ویتامین ایی، کلسیم، منیزیم ،آهن و پروتیئن می باشد.

بادام برای سلامت مغز و استخوان ها بسیار مفید است، بادام باعث تقویت سیستم ایمنی می شود. کشمش سرشار از ویتامین سی ، منیزیم ، پتاسیم ، ویتامین ب 6 می باشد.

 

پیشنهاد می کنیم آموزش این نان وانوچکا خوشمزه را در سایت دنیای زنانه فرا بگیرید و حتما آن را بپزید و تجربه پخت نانی متفاوت را بدست بیاورید.

 

طرز تهیه نان وانوچکا

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان وانوچکا

 

1 آرد 500 گرم
2 مخمر تازه 40 گرم
3 کره 100 گرم
4 شکر 100 گرم
5 زرده تخم مرغ ( برای خمیر ) 3 عدد
6 شیر  200 میلی لیتر
7 وانیل 1 قاشق غذاخوری
8 نمک نصف قاشق مربا خوری سرخالی
9 کشمش به مقدار لازم
10 زرده و سفیده تخم مرغ (برای تزیین) 2 عدد
11 خلال بادام و انواع مغز (در صورت دلخواه) 50 گرم

 

طرز تهیه نان وانوچکا

برای تهیه نان وانوچکا ابتدا در یک ظرف 5 قاشق غذاخوری شیر را می ریزیم و روی حرارت می گذاریم و وقتی گرم شد از روی حرارت بر می داریم.

شیر گرم، مخمر و یک قاشق چایخوری شکر را با هم مخلوط می کنیم. روی آن را با یک پارچه می پوشانیم و در یک محیط گرم قرار می دهیم تا به عمل بیاید.

در ظرف دیگری خمیر ترش، شیر، وانیل ،کره نرم شده، دو عدد زرده تخم مرغ و را در آن می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

در یک کاسه دیگر هم آرد، شکر، نمک، و کشمش و مغزهای خوراکی را با هم مخلوط می کنیم. بعد مخلوط خمیر ترش را به ترکیب آرد اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم.

برای بدست آمدن یک خمیر نرم و یکدست باید به مدت طولانی خمیر را ورز دهیم. بعد از ورز دادن روی خمیر را مجدد می پوشانیم و در یک محیط گرم به خمیر استراحت می کنیم تا به عمل بیاید.

سپس سطح کار را آردپاشی می کنیم و خمیر را به هشت قسمت مساوی تقسیم می کنیم. از هشت قسمت ،چهار قسمت آن را رول می کنیم.

آن ها را از یک سر بهم وصل می کنیم و از سمت راست یا سمت چپ خمیر را یکی در میان از زیر و رو رد کرده تا خمیر بافته شود.

 

برای مشاهده مقاله خواص تخم مرغ  کلیک کنید.

 

بعد در سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم و خمیر را داخل آن قرار می دهیم و روی آن سفیده تخم مرغ می زنیم. سه تکه خمیر باقی مانده را برداریم و رول می کنیم و مثل قبل یک بافت سه رشته ای درست می کنیم.

این بافت را روی بافته قبلی گذاشته و مقداری فشار می دهیم تا ثابت شود. روی این بافته خمیری هم سفیده تخم مرغ می مالیم.

تکه خمیر آخر را هم به دو قسمت تقسیم و رول می کنیم و به هم بپیچیده تا یک مارپیچ ایجاد شود. این تکه را هم روی خمیرها گذاشته، کمی فشار می دهیم و روی آن ها سفیده تخم مرغ می مالیم.

این مدل بافت به نان ظاهر زیبایی می دهد که کاملا سلیقه ای است و می توان به هر شکل دلخواه آن را آماده کرد. در آخر هم روی خمیرها خلال بادام و یا هر مغزی دوست داشتیم می پاشیم.

نان وانوچکا را داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه می پزیم. نوش جان.

 

نان سنتی و محلی

برای مشاهده طرز تهیه نان های سنتی و محلی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان سنتی و محلی  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *