طرز تهیه کیک کنجدی خانگی خوشمزه و آسان برای پذیرایی از مهمان ها
طرز تهیه کیک کنجدی راحت و خوشمزه
طرر تهیه کیک کنجدی بسیار ساده و با مواد اولیه در دسترس تهیه می شود ، این کیک بسیار خوشمزه و پر خاصیت است.
در این کیک از کنجد استفاده شده است ، کنجد خواص بسیار زیادی دارد و طعم بی نظیری به این کیک می بخشد.
پیشنهاد می کنیم از آموزش کیک و شیرینی مخصوصا این کیک کنجدی خوشمزه در سایت دنیای زنانه استفاده کنید و آن را برای عزیزانتان بپزید.
خرید آنلاین وسایل و لوازم قنادی از فروشگاه های اینترنتی |
مواد اولیه برای تهیه کیک
1 | آرد | دو پیمانه |
2 | ماست | دو سوم پیمانه |
3 | تخم مرغ | سه عدد |
4 | روغن مایع | یک پیمانه |
5 | شکر | یک پیمانه |
6 | وانیل | یک قاشق چایی خوری |
7 | بیکینگ پودر | دو قاشق چایی خوری |
8 | کنجد | به مقدار لازم |
طرز تهیه کیک کنجدی خوشمزه
در ابتدا یک ظرف بردارید و تخم مرغ ها را در آن بریزید و بعد وانیل و شکر را به آن اضافه کنید و این مواد را حسابی باهمزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار شوند.
مرحله دوم
قالب خود را بردارید و آن را با روغن مایع و یا کره چرب کنید و بعد همه قالب را کنجد بریزید، طوریکه هیچ جای خالی نباشد و بعد داخل یخچال قرار دهید.
برای آموزش بیشتر کیک و شیرینی بخوانید: خواص کنجد |
مرحله سوم
بعد از کرم رنگ شدن مواد باهم به آن روغن مایع اضافه کنید و مواد را هم بزنید و بعد از آن ماست را به کل مواد بیافزایید و مواد را باهم ترکیب و یکدست کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله بیکینگ پودر و آرد را باهم مخلوط کنید و بعد کم کم به کل مواد بیافزایید و حسابی مواد را باهم مخلوط و یکدست کنید.
برای مشاهده مقاله خواص تخم مرغ کلیک کنید. |
مرحله ریختن مایه کیک
در این مرحله قالب آغشته به کنجد را از یخچال خارج کنید و بعد مایه کیک را داخل آن بریزید و بعد قالب کیک را سه بار به روی میز بکوبید تا حباب های آن گرفته شود.
مدت زمان و درجه حرارت کیک
مایه کیک آماده شده را به مدت چهل و پنج دقیقه و با درجه حرارت 180 داخل فر قرار دهید تا بپزد.
حالا کیک کنجدی خوشمزه ما آماده خوردن است .نوش جان.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.