طرز تهیه نان روسی

طرز تهیه نان روسی لطیف

طرز تهیه نان روسی

طرز تهیه نان روسی بسیار آسان و راحت است و متعلق به کشور روسیه می باشد، این نان خوشمزه و بافت بسیار نرم و لطیفی دارد.

این نان از مواد اولیه راحت و دردسترس تهیه می شود، طبخ این نان در فر می باشد. در این نان از شیره انگور استفاده شده است، شیره انگور دارای خواصی بی نظیری می باشد.

شیره انگور سرشار از ویتامین های ب، ث، آ می باشد، شیره انگور برای رفع یبوست مناسب است. شیره انگور برای سلامتی استخوان ها بسیار مفید است، سردرد و خستگی را برطرف می کند.

این نان خوشمزه را در کنار خانواده عزیزتان میل کنید و از عطر و بوی ناب پخت نان و طعم بی نظیرش بهرمند شوید.

 

پیشنهاد می کنیم آموزش این نان روسی خوشمزه را در سایت دنیای زنانه یاد بگیرید و تجربه پخت نانی راحت و متفاوت را بدست بیاورید.

 

طرز تهیه نان روسی

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان روسی

 

1 خمیر مایه فوری یک قاشق غذاخوری
2 کره بیست و پنج گرم
3 آب نصف لیوان
4 آرد دو و نیم لیوان
5 نمک نصف قاشق غذاخوری
6 شکر سه قاشق غذاخوری

 

مواد لازم برای رومال کردن

 

1 زرده تخم مرغ یک عدد
2 شیره انگور دو قاشق غذاخوری
3 تخم مرغ چهار عدد
4 نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه  به مقدار لازم
5 روغن مایع به مقدار لازم

 

طرز تهیه نان روسی

در ابتدا داخل یک ظرف خمیر مایه ، شکر ، نمک را در مخلوط آب و شیر ولرم بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس اجازه دهید این مخلوط با خمیر مایه به مدت ده دقیقه بماند تا به عمل بیاید.

در مرحله بعدی یک ظرف بزرگ بردارید و همه این مواد را داخلش بریزید و سپس آرد را کم کم به این مواد اضافه کنید.

همه مواد را با هم حسابی مخلوط کنید، توجه کنید که خمیر نباید سفت باشد بهتر است که خمیر کمی چسبناک باشد.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

خمیر بدست آمده را به مدت ده دقیقه ورز دهید و بعد کره ای که به دمای محیط رسیده را به خمیر اضافه کنید.

و خمیر را به مدت سه یا چهار دقیقه ورز دهید و سپس خمیرها را چونه بگیرید و دوباره به مدت ده دقیقه استراحت دهید.

سپس روی میز کار خود را آردپاشی کنید و خمیرها را با وردنه باز کنید به شکل گرد باز و پهن کنید. در این مرحله سینی فر خود را از قبل چرب کنید و خمیر را در آن قرار دهید.

 

برای مشاهده مقاله خواص تخم مرغ کلیک کنید.

 

سپس زرده تخم مرغ و شیره انگور را با هم مخلوط کنید و روی نان ها رومال کنید. اجازه دهید خمیر به مدت چهل دقیقه بماند تا استراحت کند.

بعد از استراحت کافی خمیر، حتما فر را از قبل گرم کنید و خمیر را در داخل فر به مدت نیم ساعت و با درجه حرارت 180 قرار دهید تا بپزد.

حالا نان روسی خوشمزه ما آماده خوردن است. نوش جان.

 

نان سنتی و محلی

برای مشاهده طرز تهیه نان های سنتی و محلی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان سنتی و محلی  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

2 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *