طرز تهیه نان کدو حلوایی

طرز تهیه نان کدو حلوایی خوشمزه

طرز تهیه نان کدو حلوایی خیلی ساده است و برای کسانی که طعم کدو حلوایی را دوست دارند،گزینه بسیار مناسبی است.با کدو حلوایی انواع دسر، کوکو ، نان و … تهیه می شود و مخصوص فصل پاییز و زمستان است.

کدو حلوایی طعم متفاوت و خوشمزه ای دارد و نیرو بخش می باشد. کدو حلوایی خواص آنتی اکسیدانی دارد و منبع خوبی از ویتامین های C، A، E می باشد.

کدو حلوایی برای دو نوع پوست چرب و خشک بسیار مفید می باشد ،از سرطان پوست پیشگیری می کند و  لکه های تیره پوست توسط  ماسک کدو حلوایی درمان می شود.

کدو حلوایی منبع خوبی از روی و پتاسیم  است و باعث افزایش رشد مو می شود و برای افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند به خاطر کالری کمی که دارد بسیار مناسب است .

 

طرز تهیه نان کدو حلوایی

مواد لازم برای تهیه نان کدو حلوایی

  • آرد 500 گرم
  • کدو حلوایی پوره شده 1/2 لیوان
  • خمیر مایه 20 گرم
  • شیر نصف لیوان
  • شکر 3 قاشق غذاخوری
  • کره نرم شده 2 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ 1 عدد

 

مواد لازم برای رویه نان کدو حلوایی

  • آرد 2 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ 1 عدد
  • شکر 2 قاشق غذاخوری
  • کره ذوب شده 1 قاشق غذاخوری
  • پودر دارچین نصف قاشق چایخوری

 

طرز تهیه نان کدو حلوایی

برای تهیه نان کدو حلوایی ابتدا در یک ظرف آرد، خمیر مایه، شیر و شکر را با هم مخلوط می کنیم و به مدت 10 دقیقه کنار می گذاریم.

بعد کره ،کدو حلوایی پوره شده و تخم مرغ را به بقیه مواد اضافه می کنیم و مواد را خوب هم می زنیم. خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز می دهیم تا یکدست شود.

روی خمیر را با پارچه اي می پوشانیم و به مدت یک ساعت در محیطی گرم می گذاریم تا خمیر به عمل بیاید. حالا باید مواد رویه نان را تهیه کنیم.

برای تهیه رویه، آرد ،کره، شکر و پودر دارچین را با هم مخلوط کرده و در یخچال قرار می دهیم.خمیر به عمل آمده را به چند قسمت مساوی تقسیم می کنیم و هر قسمت را مجدد به سه قسمت مساوی تقسیم می کنیم.

هر قسمت خمیر را روی سطح کار با وردنه باز می کنیم و طرحی شبیه کدو حلوایی و یا هر طرحی که خواستیم به خمیر ها می دهیم.

کف سینی فر را چرب کرده یا کاغذ روغنی می اندازیم. خمیرها را داخل سینی فر قرار می دهیم و به مدت 30 دقیقه استراحت می دهیم.

بعد یک عدد تخم مرغ را هم می زنیم و با برس روی خمیرها می کشیم و مواد رویه را روی آن ها می ریزیم.

فر را از قبل گرم می کنیم و سینی فرد را حدود نیم ساعت با دمای 170 درجه سانتی گراد داخل فر قرار داده و اجازه می دهیم تا نان ها بپزند و طلایی شوند.

نوش جان.

 

 

نان مدرن

برای مشاهده طرز تهیه نان های مدرن دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان مدرن  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *