طرز تهیه نان رولت خشخاش

طرز تهیه نان رولت خشخاش

طرز تهیه نان رولت خشخاش

طرز تهیه نان رولت خشخاش ساده و با مواد اولیه در دسترس می باشد ، پخت این نان در فر می باشد، خمیر این نان به چندین بار استراحت نیاز دارد.

خشخاش استفاده شده در این نان دارای خواص بی نظیری است، خشخاش برای سلامت پوست و مو بسیار مفید است.

خشخاش دارای کلسیم ، منیزیم و امگا 6 است ، درمان خوبی برای رفع کم خوابی می باشد و باعث تقویت استخوان ها می شود و برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است.

 

پیشنهاد می کنیم در سایت دنیای زنانه آموزش این نان خشخاش خوشمزه را یاد بگیرید و حتما آن را در منزل بپزید و لذتش ببرید.

 

طرز تهیه نان رولت خشخاش

 

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان رولت خشخاش

 

1 آرد سه یا چهار لیوان
2 خشخاش یک لیوان
3 روغن نصف لیوان
4 آب سه لیوان
5 شیر یک و یک سوم لیوان
6 تخم مرغ سه عدد
7 خمیرمایه یک قاشق غذاخوری
8 شکر سه  چهارم لیوان
9 وانیل نصف قاشق چایخوری
10 خامه مخلوط شده با عسل نصف لیوان ( عسل 5 قاشق غذاخوری،خامه نصف لیوان)
11 نمک یک چهارم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه نان رولت خشخاش خوشمزه

در ابتدا یک ظرف بزرگ بردارید و شیر ولرم را همراه با خمیر مایه و یک قاشق غذاخوری از شکر در ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید.

سپس به اندازه یک لیوان آرد به این مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا آرد در این مواد حل شود. در این مرحله روی این مواد را بپوشانید و اجازه دهید به مدت یک ساعت بماند تا حجمش دو برابر شود.

بعد از گذشت استراحت کافی خمیر ، روغن را کم کم به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ و وانیل، یک لیوان آرد و مابقی شکر به کل این مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

بعد از اینکه حسابی مواد با هم مخلوط شد ،دو لیوان آرد باقی مانده را اضافه کنید و با همزن به مدت یک ربع بزنید و مواد را ترکیب کنید.

سپس روی خمیر بدست آمده را با پارچه ای تمیز بپوشانید و اجازه دهید دوباره به مدت دو ساعت بماند تا استراحت کند.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

مراحل تهیه خشخاش میانی

در ابتدا خشاخش ها را داخل یک کاسه بریزید و روی آن را آب بریزید و آن را بشورید و ناخالصی های روی آب آماده را جدا کنید.

سپس خشخاش را داخل یک ظرف بریزید و بعد روی آن سه لیوان آب بریزید و اجازه دهید تا جوش بیاید و بعد به مدت نیم ساعت آن را از روی حرارت بردارید.

بعد دوباره آن را بجوشانید و باز به مدت نیم ساعت صبر کنید و آن را روی پارچه ای تمیز بریزید و آب کشی کنید.

بعد از استراحت کافی خمیر، آن را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و خمیر را با وردنه باز کنید.

در این مرحله خشخاش ها را با مخلوط خامه و عسل ترکیب کنید و روی خمیرها بمالید و همه سطح روی آن را بپوشانید.

سپس خمیرها را رول کنید و بعد به قسمت های مساوی ببرید و بعد روی خمیرها را با زرده تخم مرغ رومال کنید.

خمیرها را درسینی فر از قبل چرب شده با فاصله از هم بچینید و بعد در فر از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت و با درجه حرارت 180 قرار دهید تا بپزد.

حالا نان رولت خشخاش خوشمزه ما آماده خوردن است .نوش جان.

 

 

نان مدرن

برای مشاهده طرز تهیه نان های مدرن دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان مدرن  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *