طرز تهیه خیارشور

طرز تهیه خیارشور خانگی

طرز تهیه خیارشور

طرز تهیه خیارشور خانگی فوق العاده ساده و راحت است. خیارشور معمولا در کنار ساندویچ ها و فست فودها سرو می شود و معمولا هم طرفدارای زیادی دارد.

پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و  این خیار شور در منزل  تهیه کنید و تجربه ای متفاوت را بدست بیارید.

 

طرز تهیه خیارشور

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه خیارشور

 

1 خیار متوسط و قلمی  1 کیلوگرم
2 سیر  5 حبه
3 سرکه  نصف لیوان
4 آب  6 لیوان
5 شوید  300 گرم
6 فلفل سبز  به مقدار لازم
7 نخود چند عدد

 

 

طرز تهیه خیار شور خوشمزه خانگی

برای تهیه خیارشور خانگی ابتدا در یک ظرف شش لیوان آب را به همراه نمک و نصف لیوان سرکه می ریزیم.

سپس ظرف را روی حرارت قرار می دهیم و وقتی به جوش آمد و چندتا قل زد آن را از روی حرارت برمی داریم و اجازه می دهیم تا خنک شود.

سپس خیارها را می شوریم و خوب خشک می کنیم. چون اگر خشک نباشد خیارها نرم می شوند و روی ظرف کپک می زند.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

سپس در یک شیشه پلاستیکی در دار مقداری شوید ، ترخون ، چند حبه سیر و فلفل و مقداری نخود را کف ظرف می ریزیم.

اضافه کردن چند عدد نخود بخاطر ترد شدن خیارشورها است. بعد خیارها را کف ظرف مرتب می چینیم و دوباره از مابقی سبزیجات ، سیر و فلفل را روی آن قرار می دهیم.

 

برای مشاهده مقاله خواص سیر   کلیک کنید.

سپس در آخر کار از ترکیب آب ، نمک و سرکه ای که سرد شده روی مواد می ریزیم. توجه کنید که قبل از بستن در ظرف، یک کیسه نایلونی روی آن قرار می دهیم و در آن را می بندیم.

گذاشتن کیسه نایلونی بخاطر این است که هوای آن خارج نشود. خیارشور ها را در یک محیط نسبتا خنک به مدت 2 تا 3 هفته قرار می دهیم تا آماده شوند.نوش جان.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *