طرز تهیه خیارشور خانگی
طرز تهیه خیارشور
طرز تهیه خیارشور خانگی فوق العاده ساده و راحت است. خیارشور معمولا در کنار ساندویچ ها و فست فودها سرو می شود و معمولا هم طرفدارای زیادی دارد.
پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و این خیار شور در منزل تهیه کنید و تجربه ای متفاوت را بدست بیارید.
خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی |
مواد لازم برای تهیه خیارشور
1 | خیار متوسط و قلمی | 1 کیلوگرم |
2 | سیر | 5 حبه |
3 | سرکه | نصف لیوان |
4 | آب | 6 لیوان |
5 | شوید | 300 گرم |
6 | فلفل سبز | به مقدار لازم |
7 | نخود | چند عدد |
طرز تهیه خیار شور خوشمزه خانگی
برای تهیه خیارشور خانگی ابتدا در یک ظرف شش لیوان آب را به همراه نمک و نصف لیوان سرکه می ریزیم.
سپس ظرف را روی حرارت قرار می دهیم و وقتی به جوش آمد و چندتا قل زد آن را از روی حرارت برمی داریم و اجازه می دهیم تا خنک شود.
سپس خیارها را می شوریم و خوب خشک می کنیم. چون اگر خشک نباشد خیارها نرم می شوند و روی ظرف کپک می زند.
برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید: خواص بی نظیر نمک |
سپس در یک شیشه پلاستیکی در دار مقداری شوید ، ترخون ، چند حبه سیر و فلفل و مقداری نخود را کف ظرف می ریزیم.
اضافه کردن چند عدد نخود بخاطر ترد شدن خیارشورها است. بعد خیارها را کف ظرف مرتب می چینیم و دوباره از مابقی سبزیجات ، سیر و فلفل را روی آن قرار می دهیم.
برای مشاهده مقاله خواص سیر کلیک کنید. |
سپس در آخر کار از ترکیب آب ، نمک و سرکه ای که سرد شده روی مواد می ریزیم. توجه کنید که قبل از بستن در ظرف، یک کیسه نایلونی روی آن قرار می دهیم و در آن را می بندیم.
گذاشتن کیسه نایلونی بخاطر این است که هوای آن خارج نشود. خیارشور ها را در یک محیط نسبتا خنک به مدت 2 تا 3 هفته قرار می دهیم تا آماده شوند.نوش جان.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.