طرز تهیه نان قیمه گوشتی

طرز تهیه نان قیمه گوشتی

طرز تهیه نان قیمه گوشتی

طرز تهیه نان قیمه گوشتی فوق العاده ساده و لذیذ است. به نان قیمه نان گوشت هم می گویند. این نان خوشمزه یک نان افغانی است.

نان قیمه از گوشت قرمز و سبزیجات معطر درست می شود و یک نان پر ملات به حساب می آید. سبزی گشنیز جزو اصلی ترین طعم دهنده ها در این نان محسوب می شود.

معمولا در اکثر غذا های افغانستانی از تخم گشنیز و سبزیجات تازه زیادی استفاده می شود.

 

به شما پیشنهاد می دهیم با آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه با ما همراه شوید و تهیه این نان قیمه گوشتی خوشمزه را از دست ندهید.

 

طرز تهیه نان قیمه گوشتی

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه خمیر نان

 

1 آرد فانتزی 500 گرم
2 خمیر مایه فوری 15 گرم
3 نمک 1 قاشق چایخوری
4 شکر نصف قاشق چایخوری
5 تخم مرغ 1 عدد
6 ماست 1 لیوان
7 روغن نصف لیوان
8 آب 1 لیوان

 

مواد میانی نان قیمه گوشتی

 

1 گوشت چرخ کرده 500 گرم
2 گشنیز خرد شده 6 قاشق غذاخوری
3 سیر 2 حبه
4 پیاز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
5 پاپریکا 2 قاشق غذاخوری
6 نمک و فلفل به مقدار لازم
7 فلفل چیلی 1 عدد
8 پودر تخم گشنیز 1 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه نان قیمه گوشتی

برای تهیه نان قیمه گوشتی ابتدا در یک ظرف آرد را الک می کنیم و با خمیر مایه و شکر مخلوط می کنیم. سپس تخم مرغ ، ماست آب و نمک را به بقیه مواد اضافه می کنیم.

این ترکیب را هم می زنیم و خوب ورز می دهیم. سپس روغن را به مواد اضافه می کنیم و مجدد حسابی خمیر را ورز می دهیم جوری که خمیر به دست نچسبد.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

بعد یک ظرف را بر می داریم و کمی چرب می کنیم و خمیر را داخل آن قرار می دهیم و حدود 45 دقیقه به خمیر استراحت می دهیم.

سپس سطح کار را آردپاشی می کنیم و خمیر را به به هشت قسمت مساوی به اندازه 60 گرم تقسیم می کنیم و چانه می کنیم.

بعد روی خمیرها را با کیسه نایلون می پوشانیم و آن را به مدت 10 دقیقه استراحت می دهیم.

 

برای مشاهده مقاله خواص تخم مرغ  کلیک کنید.

 

سپس برای تهیه مواد میانی نان قیمه گوشتی ابتدا گوشت را با 2 قاشق غذاخوری روغن و پیاز خرد شده کمی تفت می دهیم.

بقیه مواد میانی را به آن اضافه کرده و هم می زنیم و از روی حرارت بر می داریم. سپس چانه های نان را باز می کنیم.

از مواد میانی وسط خمیر می گذاریم و خمیر را جمع می کنیم ، می بندیم و گرد می کنیم. بعد خمیر را رومال می کنیم.

برای رومال کردن نان از ترکیب تخم مرغ ، 2 قاشق غذاخوری ماست و کمی روغن استفاده می کنیم. خمیر ها را در سینی فر در دمای 190 درجه به مدت 25 دقیقه می پزیم.

وقتی نان ما آماده شد برای خوش عطر شدن آن همانطور که گرم است روی آن کره می مالیم و گشنیز می زنیم.

نوش جان.

 

نان سنتی و محلی

برای مشاهده طرز تهیه نان های سنتی و محلی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان سنتی و محلی  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *