طرز تهیه نان کلوا

طرز تهیه نان کلوا

طرز تهیه نان کلوا

طرز تهیه نان کلوا بسیار راحت می باشد. این نان خوشمزه یک نان سنتی و محلی است که در مناطق مختلف ایران پخته می شود.

نان کلوای محلی در ناحیه های مازندران، لرستان ، نهاوند، بروجرد و مناطق دیگر تهیه می شود که به روش های مختلفی پخته می شود.

نان کلوا در شهر های مختلف در تنور تهیه می شود. ما دستور تهیه این نان خوشمزه را در فر به شما آموزش می دهیم.

 

ما به شما پیشنهاد می کنیم یا آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه همراه ما باشید و تهیه این نان کلوا خوشمزه را تجربه کنید.

 

طرز تهیه نان کلوا

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان کلوا

 

1 آرد نان 1 کیلو
2 خمیر مایه فوری 1 قاشق غذاخوری
3 بهبود دهنده 1 قاشق چایخوری
4 شیر نیم لیتر
5 شکر 150 گرم
6 روغن حیوانی 180 گرم
7 نمک به مقدار لازم

 

طرز تهیه نان کلوا محلی

برای تهیه نان کلوا ابتدا در یک ظرف آرد الک شده، خمیر مایه فوری، نمک و شکر را می ریزیم . سپس شیر را به این مواد اضافه می کنیم.

بعد مواد را با هم مخلوط می کنیم . یک خمیر لطیف بدست می آید. در آخر روغن حیوانی را به مواد اضافه می کنیم.

این نان احتیاج به ورز زیادی دارد بنابراین باید وقت و صبر کافی برای آن به خرج بدهیم. سپس خمیر را در یک کاسه می گذاریم.

روی خمیر را با پارچه یا کیسه نایلون می پوشانیم و استراحت می دهیم تا حجیم شود. سپس خمیر را به قسمت های زیاد چانه می کنیم.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

بعد از چانه کردن خمیرها به آن حدود 15 دقیقه استراحت می دهیم. خمیرها را به قطر دو سانتی متر باز می کنیم.

خمیرهای باز شده را در سینی قرار می دهیم و با شیر و زرده تخم مرغ رومال می کنیم. سپس فر را از قبل گرم می کنیم.

دمای فر را روی 300 درجه انتی گراد تنظیم می کنیم و نان ها را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و یه مدت 20 دقیقه می پزیم.

نان خوشمزه محلی ما آماده سرو می باشد. نوش جان.

 

 

نان خانگی

برای مشاهده طرز تهیه نان های خانگی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان خانگی 

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *