طرز تهیه نان قاشقی خانگی

طرز تهیه نان قاشقی خانگی

طرز تهیه نان قاشقی خانگی خوشمزه

طرز تهیه نان قاشقی خانگی بسیار ساده و راحت است، این نان از آنجا که از نامش پیداست خمیرش با قاشق جدا می شود و فرم گرفته می شود.

نان قاشقی یکی نان های خوش طعم است که در زمان خیلی کمی آماده می شود. این نان خوشمزه و راحت را می توانید در وعده عصرانه همراه با یک چایی دبش میل کنید.

پخت نان قاشقی خانگی در فر می باشد ولی تهیه آن برای افرادی که حتی در منزل فر ندارند هم امکان پذیر است. مواد اولیه این نان برای همه در دسترس می باشد.

شما می توانید این نان خوشمزه را در یک تابه روی حرارت کم با یک شعله پخش کن هم بپزید. این نان احتیاج به ورز دادن ندارد و سریع تهیه می شود.

 

از این رو به شما پیشنهاد می کنیم این نان قاشقی خانگی خوشمزه را تهیه کنید و با این آموزش ساده همراه ما باشید و لذت ببرید.

 

طرز تهیه نان قاشقی خانگی

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان قاشقی

 

1 شیر ولرم نصف لیوان
2 کره ذوب شده یک چهارم لیوان
3 آرد سه لیوان
4 خمیر مایه یک قاشق چایخوری
5 نمک یک قاشق چایخوری
6 شکر دو قاشق غذاخوری
7 زعفران به مقدار دلخواه
8 سفیده تخم مرغ یک عدد
9 زرده تخم مرغ یک عدد
10 روغن مایع یک چهارم لیوان
11 آب ولرم نصف لیوان

 

طرز تهیه نان قاشقی خانگی

در ابتدا خمیر مایه را با یک قاشق شکر ، آب ولرم در یک لیوان بریزید و روی آن یک لیوان قرار دهید و اجازه دهید به مدت ده دقیقه بماند تا به عمل بیاید.

سپس در یک ظرف بزرگ شیر را به همراه شکر ، نمک ،کره ، سفیده تخم مرغ ، روغن مایع بریزید و با هم حسابی مخلوط کنید.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

بعد خمیر مایه به عمل آمده را به کل این مواد بیافزایید و با هم مخلوط کنید. سپس آرد را کم کم به این مواد اضافه کنید و با یک قاشق چوبی کل مواد را هم بزنید.

خمیر را تا جایی هم بزنید تا چسبانک شود سپس روی آن را با پارچه ای تمیز بپوشانید. اجازه دهید خمیر به مدت یک ساعت بماند تا استراحت کند.

 

برای مشاهده مقاله خواص تخم مرغ  کلیک کنید.

 

بعد از استراحت کافی خمیر ، خمیر را با قاشق از هم جدا کنید و در دستتان به آن فرم گرد یا دایره دهید.سپس خمیرها ی آماده شده را در سینی فری که از قبل چرب شده با فاصله از هم قرار دهید.

بعد روی خمیرها با زعفران و زرده تخم مرغ رومال کنید و بعد آن ها را در داخل فر با دمای 190 و به مدت یک ربع قرار دهید تا بپزد.

حالا نان قاشقی خانگی خوشمزه ما آماده خوردن است. نوش جان.

 

نان خانگی

برای مشاهده طرز تهیه نان های خانگی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان خانگی 

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *