طرز تهیه نان سایا خانگی

طرز تهیه نان سایا خانگی

طرز تهیه نان سایا خانگی

طرز تهیه نان سایا خانگی خیلی ساده می باشد. نان سایا یک نان ترکیه ای است و به صورت لایه لایه می باشد. نان سایا خانگی ابتدا در شهر یوزگات درست می شده ولی امروزه در مناطق دیگر ترکیه هم تهیه می شود.

این نان خوشمزه ترکیه ای با دو روش درست می شود. در روش اول از بیکینگ پودر در آن استفاده می شود. در روش دوم با خمیر مایه تهیه می شود.

 

ما در سایت دنیای زنانه روش پخت این نان لذیذ را با استفاده از خمیر مایه به شما آموزش می دهیم. این نان طعمی شبیه به نان روغنی های ما دارد و لایه به لایه می باشد.

 

طرز تهیه نان سایا خانگی

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان سایا خانگی

 

1 آرد یک کیلوگرم
2 خمیر مایه خشک دو قاشق غذاخوری
3 شیر ولرم یک پیمانه
4 شکر یک قاشق غذاخوری
5 کره یک سوم پیمانه
6 تخم مرغ یک عدد
7 ماست یک قاشق غذاخوری
8 روغن مایع برای روی نان یک قاشق غذاخوری
9 آب ولرم دو پیمانه
10 نمک دو قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه برای نان سایا خانگی

برای تهیه نان سایا خانگی ابتدا در یک ظرف خمیرمایه ، آب ولرم و شکر را می ریزیم و مواد را خوب هم می زنیم.

وقتی خمیرمایه با مواد دیگر خوب حل شد حدود ده دقیقه به خمیر استراحت می دهیم تا به عمل بیاید.

سپس یک پیمانه شیر، یک پیمانه آب ولرم ، نمک و نیم کیلو آرد را به بقیه اضافه می کنیم و ورز می دهیم.

ابتدا باید نیم کیلو آرد را بریزیم مقداری هم بزنیم و بعد کم کم مابقی آرد را بریزیم تا یک خمیر لطیفی بدست بیاید.

سپس روی میز کار را آردپاشی می کنیم خمیر را روی میز قرار داده و به مدت 5 دقیقه ورز می دهیم.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

بعد از ورز دادن خمیر روی آن نایلون می کشیم و یک ساعت استراحت می دهیم. سپس روغن مایع و کره را در یک ظرف می ریزیم و روی بخار کتری یا سماور آب می کنیم.

خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم و هر قسمت را به 5 چانه می کنیم. روی محیط کار کمی آرد پاشیده و خمیر ها را با وردنه باز می کنیم.

خمیر باز شده اول را داخل سینی قرار می دهیم و لایه لایه از مخلوط کره و روغن مایع روی خمیر می زنیم.

روند کار را همین طور برای لایه های دیگر ادامه می دهیم. خمیر ها را روی هم گذاشته و 20 دقیقه صبر می کنیم تا کره به خورد آن برود.

 

برای مشاهده مقاله خواص تخم مرغ  کلیک کنید.

 

خمیرها را رول می کنیم و به دور خودش می پیچیم و با دست پهن می کنیم. خمیر را داخل سینی فر قرار می دهیم.

بعد روی خمیر را نایلون می کشیم و یک ساعت استراحت می دهیم.

در ظرفی دیگر ماست ، روغن مایع و ماست را مخلوط می کنیم و روی نان رومال می کنیم. در صورت دلخواه روی نا کنجد یا سیاهدانه می پاشیم.

خمیر ها را در دمای 200 درجه به مدت 30 دقیقه می پزیم. نوش جان.

 

 

نان خانگی

برای مشاهده طرز تهیه نان های خانگی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان خانگی 

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *