طرز تهیه نان نعنایی خانگی

طرز تهیه نان نعنایی خانگی

طرز تهیه نان نعنایی خانگی

طرز تهیه نان نعنایی خانگی ساده و با مواد اولیه در دسترس می باشد ، پخت این نان خوش طعم و خوش عطر در فر می باشد.

این نان بسیار پرخاصیت و خوشمزه است ، ما در این نان از نعنای تازه استفاده کرده ایم شما می توانید از نعنای خشک هم استفاده کنید.

بهتر است نعنا تازه باشد تا طعم و خواص عالی تری نان شما داشته باشد.

 

پیشنهاد می کنیم آموزش این نان نعنایی خانگی خوشمزه را از سایت دنیای زنانه یاد بگیرید و حتما آن را در منزل بپزید و لذتش را ببرید.

 

طرز تهیه نان نعنایی خانگی

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان نعنایی خانگی

 

1 آرد دو لیوان
2 نعنا تازه شسته شده 100 گرم
3 خمیر مایه یک قاشق چایخوری 
4 روغن مایع دو قاشق سوپ خوری
5 ماست نصف لیوان
6 نمک  به مقدار کم
7 تخم مرغ یک عدد
8 بهبود دهنده نصف قاشق چایخوری
9 آب ولرم یک لیوان

 

طرز تهیه نان نعنایی خانگی خوش عطر

در ابتدا نعنا های تازه را همرا با یک لیوان آب در میکسر بریزید و با هم حسابی مخلوط و میکس کنید. توجه کنید که شما می توانید نعنا ها را میکس نکنید و فقط خوردشان کنید، این کار کاملا دلخواه می باشد.

سپس در یک ظرف شکر ، آب ولرم را همراه با خمیر مایه بریزید و با هم مخلوط کنید. اجازه دهید خمیر مایه به مدت ده دقیقه بماند تا به عمل بیاید.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

بعد در یک ظرف بزرگتر ماست، تخم مرغ را بریزید و با هم مخلوط کنید و بعد روغن مایع را به این مواد بیافزایید. سپس مخلوط نعنا و آب به این مواد بیافزایید و حسابی هم بزنید با هم  مخلوط کنید.

بعد خمیر مایه به عمل آمده را به این مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس نمک و آرد و بهبود دهنده را با هم مخلوط کنید و کم کم به کل این مواد بیافزایید تا خمیر چسبناکی بدست بیارید.

روی خمیر خود کمی آرد بپاشید که از حالت چسبناک دربیاید. روی میز کار خود را آرد پاشی کنید و خمیر را کمی ورز دهید و بعد روی آن را با پارچه ای تمیز بپوشانید.

 

برای مشاهده مقاله خواص تخم مرغ  کلیک کنید.

 

اجازه دهید خمیر به مدت دو ساعت بماند تا استراحت کند و حجمش دوبرابر شود. بعد استراحت کافی خمیر ، آن را دوباره ورز دهید و به شکل دلخواه فرم دهید.

سپس روی خمیر های آماده شده را با زرده تخم مرغ رومال کنید و در صورت دلخواه رویش کنجد بپاشید.

خمیرهای آماده شده را به مدت چهل دقیقه و با درجه حرارت 130 تا 135 داخل فر قرار دهید تا بپزد.

حالا نان نعنایی خانگی خوشمزه ما آماده خوردن است. نوش جان.

 

نان خانگی

برای مشاهده طرز تهیه نان های خانگی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان خانگی 

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *