طرز تهیه نان سیر و جعفری خانگی

طرز تهیه نان سیر و جعفری خانگی

طرز تهیه نان سیر و جعفری خانگی

طرز تهیه نان سیر و جعفری خانگی ساده ، و با مواد اولیه در دسترس می باشد، پخت این نان در فر می باشد.

این نان به خاطر داشتن سیر و جعفری دارای عطر و طعم بسیار خوبی می باشد و البته دارای خواص بی نظیری هم می باشد.

این نان خوشمزه مناسب برای پیش غذا و یا حتی شام می باشد و طرفداران خاص خودش را دارد.

 

پیشنهاد می کنیم آموزش این نان سیر و جعفری خانگی خوشمزه را در سایت دنیای زنانه یاد بگیرید و حتما آن را بپزید و لذتش را ببرید.

 

طرز تهیه نان سیر و جعفری خانگی

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان

 

1 جعفری خرد شده به مقدار لازم
2 سیر رنده شده سه حبه
3 آرد دویست و پنجاه گرم
4 کره پنجاه گرم
5 آب صد و پنجاه گرم
6 خمیر مایه پنج گرم
7 شکر پنج گرم
8 نمک پنج گرم
9 پنیر پیتزا رنده شده به مقدار لازم

 

طرز تهیه نان سیر و جعفری خانگی

در ابتدا یک ظرف بزرگ بردارید و تمام مواد خشک را در آن بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس به کل مواد خشک بیست گرم کره به دمای محیط رسیده اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

بعد آب را به این مواد کم کم بیافزایید و با هم مخلوط کنید، خمیر بدست آمده را به مدت یک ربع شروع به ورز دادن کنید.

خمیر آماده شده را در یک کاسه که از قبل چرب شده قرار دهید و بعد روی آن را با پارچه ای تمیز بپوشانید. اجازه دهید خمیر به مدت یک ساعت بماند تا استراحت کند و حجمش دو برابر شود.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

در این حین مابقی کره را با سیر رنده شده و جعفری خرد شده در یک ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید.

بعد از استراحت کافی خمیر، این مواد را با خمیر مخلوط کنید و حسابی ورز دهید تا این مواد کاملا به خورد خمیر برود.

سپس خمیرها را چونه بگیرید و به شکل دایره پهن کنید و به آن شکل دهید و بعد روی خمیر ها را با آب اسپری کنید.

بعد دوباره روی خمیرهای آماده شده را با پارچه ای تمیز بپوشانید و اجازه دهید خمیرها به مدت یک ساعت بماند تا استراحت کنند.

 

برای مشاهده مقاله خواص سیر  کلیک کنید.

 

بعد از استراحت دوم خمیر ، دوباره روی خمیرها را سیر ، جعفری و پنیر پیتزا بریزید و در صورت دلخواه روی آن کنجد بپاشید.

بعد خمیرها را داخل سینی فری که از قبل چرب شده قرار دهید. توجه کنید که حتما یک کاسه آب در فر قرار دهید تا نان شما خشک نشود.

سپس خمیرهای آماده شده را به مدت یک ربع و با درجه حرارت 180 داخل فر قرار دهید تا بپزد.

حالا نان سیر و جعفری خانگی خوشمزه ما آماده خوردن است. نوش جان.

 

نان خانگی

برای مشاهده طرز تهیه نان های خانگی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان خانگی 

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *