طرز تهیه نان قلبی

طرز تهیه نان قلبی یا کورک قلبی خوشمزه

طرز تهیه نان قلبی خوشمزه

طرز تهیه نان قلبی ساده و راحت است، این نان بافت بسیار نرم و لطیفی دارد، نان قلبی را برای وعده صبحانه سرو و میل می کنند.

این نان به خاطر ظاهر زیبایی که شبیه به قلب دارد بسیار بین کودکان و حتی بزرگسالان پرطرفدار است.

 

پیشنهاد می کنیم این نان قلبی جذاب و خوشمزه را در منزل حتما تهیه کنید و پختن و خوردن نانی متفاوت را تجربه کنید و با آموزش های آشپزی بیشتر همراه ما باشید.

 

طرز تهیه نان قلبی

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای نان قلبی

 

1 آرد  نیم کیلو یا چهار لیوان
2 خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
3 نمک یک قاشق مرباخوری
4 روغن مایع یک سوم لیوان
5 شیر ولرم یک لیوان
6 کره سه قاشق غذاخوری
7 آب ولرم یک لیوان
8 شکر یک قاشق غذاخوری
9 بهبود دهنده در صورت دلخواه یک قاشق چابخوری

 

مواد میانی نان قلبی

 

1 دارچین یک قاشق مرباخوری
2 شکر قهوه ای یا شکر معمولی نصف لیوان
3 گردوی خرد شده در صورت دلخواه نصف لیوان

 

طرز تهیه نان قلبی یا کورک قلبی

در ابتدا در یک ظرف شیر را با شکر و خمیر مایه مخلوط کنید، اجازه دهید که خمیر مایه به مدت ده دقیقه بماند تا به عمل بیاید.

سپس در یک ظرف بزرگ روغن مایع ، آب ، بهبود دهنده و نمک را بریزید و با هم حسابی مخلوط کنید. در این مرحله خمیر مایه به عمل آمده را به این مواد بیافزایید.

سپس آرد را کم کم به کل این مواد اضافه کنید و حسابی همه مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدستی بدست بیاید.

روی خمیر را با پارچه ای تمیز بپوشانید و اجازه دهید تا خمیر به مدت یک ساعت بماند تا حسابی استراحت کند و حجمش دو برابر شود.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

طرز تهیه مایه میانی نان قلبی

در این حین مایه میانی خمیر را آماده کنید که این مواد شامل  ترکیب گردو خرد شده و شکر قهوه ای یا شکر معمولی و دارچین می باشد.

ادامه آماده سازی خمیر نان قلبی

بعد از گذشت استراحت کافی خمیر، پف خمیر را با دست بگیرید و روی میز کار خود را آردپاشی کنید. سپس خمیرها را چونه بگیرید، هر چونه تقریبا هشتاد تا صد گرم باشد، بعد خمیر ها را با وردنه باز کنید.

سپس بر روی خمیر باز شده با وردنه کمی کره بمالید و بعد از مایه میانی در آن قرار دهید. بعد از آن برای اینکه خمیر به شکل قلب دربیاید یک طرف لبه خمیر را تا بزنید.

سپس لبه دیگر خمیر روی لبه قبلی قرار دهید و بعد با یک چاقو خمیر را برش دهید و از قسمت برش داده شده خمیر با چاقو آن  را به شکل یک قلب فرم دهید.

 

برای مشاهده مقاله خواص دارچین کلیک کنید.

 

خمیر های آماده شده را با فاصله مناسب از هم در سینی فری که از قبل چرب شده بچینید. در این مرحله روی خمیر ها را دوباره با پارچه ای تمیز بپوشانید و اجازه دهید که خمیر به مدت نیم ساعت بماند تا استراحت کند.

توجه کنید که فر را از قبل حتما گرم کنید، خمیر آماده شده را به مدت 35 دقیقه و با درجه حرارت 220 داخل فر قرار دهید تا بپزد.

به مدت چند دقیقه گریل فر را روشن کنید تا روی نان های قلبی شما طلایی رنگ شود.

بعد از پخت نان ها آماده شده را از فر دربیارید و اجازه دهید خنک شود، سپس روی آن ها پودر قند بپاشید.

حال نان قلبی خوشمزه ما آماده خوردن است. نوش جان.

 

نان مدرن

برای مشاهده طرز تهیه نان های مدرن دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان مدرن  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *