طرز تهیه نان گریسینی(نان سوپ)

طرز تهیه نان گریسینی

طرز تهیه نان گریسینی بسیار راحت می باشد ، این نان خوشمزه و مدرن متعلق به کشور ایتالیاست، این نان مخصوص همراه با سوپ سرو می شود.

این نان خوشمزه و ترد با ادویه ها و سبزی های متفاوتی مزه دار می شود مثلا سیر، زیره ، ریحان ، جعفری و همین طور با کنجد و نمک دریای دانه درشت ، خشخاش ، پنیر پارمزان ، تخم کتان و رزماری تزیین می شود.

این نان به اندازه و سایز یک مداد باریک یا درشت و یا به اندازه یک سیگار برگ فرم داده می شود . از این نان در پیش غذاها استفاده می شود.

این نان به خاطر استفاده و غلتاندن در سبزیجات و ادویه های مختلف طعم های مختلف و همین طور خاصیت های متفاوتی دارد .

استفاده از زیره ، کنجد ، طبع گرمی به نان می دهد ، پنیر پارمیزان همراه با رزماری و تخم کتان بسیار لذیذش می کند و طعم عالی و معرکه ای می گیرد.

این نان ماندگاری خوبی دارد .پیشنهاد می کنیم این نان خوشمزه را حتما درست کنید و میل نمایید.

 

طرز تهیه نان گریسینی

مواد لازم

  • خمیر مایه یک قاشق مربا خوری
  • آب ولرم یک لیوان
  • آرد دو لیوان
  • نمک یک قاشق چایخوری
  • روغن زیتون یک قاشق غذاخوری

برای رومال و طعم دار کردن نان

  • زرده تخم مرغ
  • نمک دریا دانه درشت
  • خشخاش ، تخم کتان ، رزماری به صورت دلخواه
  • کنجد ، پنیر پارمزان ، ریحان به صورت دلخواه

طرز تهیه نان گریسینی (نان مخصوص سوپ)

در ابتدا خمیر مایه ، نمک و آب ولرم را با هم مخلوط کرده و اجازه دهید به مدت ده دقیقه بماند تا خمیر مایه به عمل بیاید.

بعد از اینکه خمیر مایه به عمل آمد آرد را کم کم به آن اضافه کنید و بعد روغن زیتون را به آن بیافزاید.

سپس شروع به ورز دادن خمیر کنید و بعد روی خمیر را با پارچه ای تمیز بپوشانید و اجازه دهید که خمیر به مدت یک ساعت بماند و استراحت کند تا حجمش دو برابر شود.

بعد از اینکه خمیر استراحت کافی را کرد ، روی سطح میز کار خود را آرد پاشی کنید و خمیر را به قسمت های مساوی تقسیم کنید و چونه کنید.

چونه های خمیر را با دست به صورت دراز مانند شکل یک مداد فرم دهید . هرچی رول های خمیر نازک تر باشد نان شما کریسپی تر و تردتر می شود.

سپس روی خمیر را با زرده تخم مرغ و کمی آب برس زده و رومال کنید و بعد خمیرهای به شکل مداد را در طعم دهنده ها بغلتانید.

هر طعم دهنده ای که دوست دارید که در مواد اولیه ذکر شده . سپس در سینی فری که از قبل چرب کردید با فاصله از هم بچینید و در طبقه وسط فری که از قبل گرم شده قرار دهید.

درجه حرارت فر باید 200 درجه سانتیگراد و به مدت بیست دقیقه باشد تا نان های ما بپزند.

حالا نان گریسینی خوشمزه ما آماده خوردن است . نوش جان.

 

 

نان مدرن

برای مشاهده طرز تهیه نان های مدرن دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان مدرن  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *