طرز تهیه نان فوکاچیا خوشمزه (نان ایتالیایی)

طرز تهیه نان فوکاچیا

 

طرز تهیه نان فوکاچیا بسیار جالب و شبیه به نان پیتزا می باشد ، این نان بسیار خوشمزه و ضخامتی مانند نان بربری دارد .

این نان متعلق به کشور ایتالیاست ، در این نان از سیر و روغن زیتون و رزماری و سایر سبزیجات استفاده شده است  ازاین رو طعم بسیار عالی دارد.

این نان بافت بسیار نرم و سبکی دارد و حتی در کنار سوپ و حمص هم سرو می شود.

زیتون طعم  و عطر بسیار عالی به این نان می دهد و سرشار از خاصیت می باشد و خاصیت ضد سرطانی دارد و سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین ایی است .

پیشنهاد می کنم آموزش این نان محلی و خوشمزه ایتالیایی را در سایت دنیای زنانه یاد بگیرید آن را حتما بپزید و لذتش را ببرید.

 

طرز تهیه نان فوکاچیا

 

مواد لازم برای تهیه نان فوکاچیا

 

(برای تزیین روی این نان از هر مواد و یا سبزیجاتی که دوست دارید می توانید استفاده کنید).

 

  • روغن زیتون دو قاشق غذا خوری
  • رزماری به میزان دلخواه
  • عسل دو  قاشق غذاخوری
  • سیر دو حبه
  • آب ولرم دو لیوان
  • نمک یک قاشق چایی خوری
  • آرد چهار و یک چهارم لیوان
  • خمیر مایه ده گرم

 

طرز تهیه نان فوکاچیا ایتالیایی

 

در ابتدا برای درست کردن این نان ویژه و محلی ایتالیا خمیر مایه را به مخلوط آب ولرم و نمک و عسل اضافه کنید.

اجازه دهید که به مدت ده دقیقه بماند تا خمیر مایه به عمل بیاید.

سپس در یک ظرف بزرگ روغن زیتون و نمک را با یک لیوان آب مخلوط کنید و هم بزنید.

در این مرحله یک لیوان از آرد را به این مواد اضافه کنید و بعد ترکیب مخلوط خمیر مایه را به آن اضافه کنید.

سپس شروع به ورز دادن خمیر به مدت پنج دقیقه کنید ، خمیر را تا کنید و روی آن را بپوشانید .

اجازه دهید خمیر به مدت دو ساعت بماند تا حجمش دوبرابر شود.

بعد از اینکه خمیر استراحت کافی را کرد ، یک سینی بردارید و کف سینی چرب کنید.

سپس خمیر را در سینی پهن کنید و روی آن را روغن زیتون بمالید ، توجه کنید که روی تمام سطح خمیر آغشته به روغن شود.

در این مرحله روی خمیر را با یک پلاستیک بپوشانید و به مدت یک روز کامل در یخچال نگهداری کنید.

بعد از گذشت این زمان  سعی کنید خمیر را به مدت یک ساعت بیرون از یخچال بگذارید تا دوباره به دمای محیط برسد.

سپس خمیر را دوباره در یک قالب یا سینی از قبل چرب شده یا کاغذ روغنی انداخته پهن کنید.

در این مرحله شروع به فرم دادن روی خمیر با دست کنید و خمیر را با هرچیزی که دوست دارید مانند سبزیجات ، فلفل دلمه ای ، پیاز ، پیازچه ،گوجه فرنگی ، زیتون ، سیر و رزماری و … تزیین کنید.

خمیر آماده شده را با درجه حرارت 250 به مدت نیم ساعت داخل فر قرار دهید تا بپزد.

حالا نان فوکاچیا خوشمزه ما آماده خوردن است . نوش جان.

 

 

نان سنتی و محلی

برای مشاهده طرز تهیه نان های سنتی و محلی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان سنتی و محلی  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *