طرز تهیه نان شوید و زیره خانگی

طرز تهیه نان شوید و زیره خانگی

طرز تهیه نان شوید و زیره خانگی

طرز تهیه نان شوید و زیره خانگی ساده و راحت است، در این نان از شوید و زیره استفاده شده است. شوید دارای ویتامین آ و سی است و برای لاغری بسیار مفید می باشد.

سبزی شوید استفاده شده در این نان نیز علاوه بر طعم فوق العاده آن، بسیار پرخاصیت است. استفاده از شوید و زیره  در این نان علاوه برداشتن خواص خوبی که دارد عطر و طعم بی نظیری به آن می دهد.

شاید بسیاری از افراد طعم زیره برایشان خوشایند نباشد ولی ترکیب شوید و زیره طعم این نان را دوست داشتنی تر می کند.

شوید برای درمان بی خوابی مفید است و باعث تقویت استخوان ها می شود. زیره طبعی گرم و خشک دارد و سرشار از آنتی اکسیدان، فیبر، منیزیم، کلسیم، آهن، ویتامین آ می باشد.

 

پیشنهاد می کنیم از آموزش های آشپزی بیشتر در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و با تهیه این نان شوید و زیره خانگی خوشمزه همراه ما باشید.

 

طرز تهیه نان شوید و زیره خانگی

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان شوید و زیره

 

1 آرد نیم کیلو
2 شوید تازه و خرد شده چهار قاشق غذاخوری
3 خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
4 شیر یک لیوان
5 آب یک لیوان
6 زیره سیاه دو قاشق غذاخوری
7 بیکینگ پودر دو قاشق غذاخوری
8 کره پنجاه گرم
9 روغن مایع یک سوم لیوان
10 نمک دو قاشق چایخوری
11 شکر یک قاشق غذاخوری
12 زعفران آب شده به مقدار کم

 

طرز تهیه نان شوید و زیره خانگی

در ابتدا خمیر مایه و شکر را در شیر ولرم یا آب مخلوط کنید و اجازه دهید خمیرمایه به مدت ده دقیقه بماند تا به عمل بیاید.

در یک ظرف بزرگ تخم مرغ و شکر ، نمک ، روغن مایع و کره  را بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس خمیر مایه به عمل آمده را به این مواد بیافزایید.

در این مرحله آرد و بکینگ پودر را کم کم به این مواد اضافه کنید و خمیر را شروع به ورزدادن کنید. توجه کنید خمیر را تا جایی ورز دهید که به دست نچسبد.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

روی خمیر را با پارچه ای تمیز بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت دو ساعت استراحت کند. بعد از استراحت کافی خمیر، شوید خرد شده و زیره را به خمیر اضافه کنید و سعی کنید که حسابی به خورد خمیر بروند.

سپس روی میز کار خود را آردپاشی کنید و خمیرها را به قسمت های مساوی تقسیم کنید  و خمیرها را به صورت دایره در قالب پهن کنید.

در این مرحله زرده تخم مرغ و زعفران آب شده را با هم مخلوط کنید و روی نان ها رومال کنید و در صورت دلخواه کنجد رویش بپاشید.

 

برای مشاهده مقاله خواص تخم مرغ  کلیک کنید.

 

دوباره روی خمیرها را بپوشانید و اجازه دهید خمیر ها دوباره به مدت یک ربع استراحت کنند.

بعد از استراحت کافی خمیرها را داخل فر به مدت نیم ساعت و با درجه حرارت 180 قرار دهید تا بپزد.

حالا نان شوید و زیره خانگی خوشمزه ما آماده خوردن است. نوش جان.

 

نان خانگی

برای مشاهده طرز تهیه نان های خانگی دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان خانگی 

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *