طرز تهیه نان کریسمس بلغاری

طرز تهیه نان کریسمس بلغاری خوشمزه

طرز تهیه نان کریسمس بلغاری

طرز تهیه نان کریسمس بلغاری ساده و راحت است و در فر می باشد، این نان خوشمزه را درشب کریمس در بلغارستان سرو و میل می کنند.

این نان خوشمزه را به شکل گل آفتابگردان در قالب می چینند و می پزند. این نان مناسب برای وعده صبحانه و عصرانه می باشد ، خمیر این نان نیاز به چندین بار استراحت دارد.

 

پیشنهاد می کنیم آموزش این نان کریسمس بلغاری خوشمزه را در سایت دنیای زنانه یاد بگیرید و  حتما آن را بپزید و با عزیزانتان میل کنید.

 

طرز تهیه نان کریسمس بلغاری

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان کریسمس بلغاری

 

1 آرد چند منظوره یک کیلو
2 خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
3 شکر دو قاشق غذاخوری
4 تخم مرغ چهار عدد
5 نمک یک قاشق غذاخوری
6 آب ولرم یک لیوان
7 روغن یا کره به دمای محیط رسیده چهار قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه نان کریسمس بلغاری خوشمزه

در ابتدا در یک ظرف دو قاشق از شکر را با یک قاشق خمیر مایه و یک لیوان آب ولرم همراه با دو قاشق غذا خوری آرد را بریزید و با هم مخلوط کنید.

سپس اجازه دهید این مواد به مدت ده دقیقه بمانند تا خمیر مایه به عمل بیاید.

در یک ظرف بزرگتر یک عدد سفیده تخم مرغ و سه عدد تخم مرغ کامل را همراه با چهار قاشق روغن یا کره ذوب شده بریزید و با هم مخلوط کنید.

بعد آرد را همراه با یک قاشق غذا خوری نمک با هم مخلوط کنید و به این مواد بیافزایید.

سپس کل مواد را حسابی با هم مخلوط کنید و حسابی هم بزنید، خمیر بدست آمده را جمع کنید.

خمیر را شروع به ورز دادن کنید تا خمیر نرم و یکدستی بدست بیارید.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

مراحل فرم دهی خمیر و قرار دادن آن در سینی فر

خمیر بدست آمده را به هفت قسمت مساوی تقسیم کنید سعی کنید خمیرها هم وزن باشند.

سپس سینی فر را چرب کنید و یک قسمت از خمیر را به صورت گلوله دربیارید و در وسط سینی فر قرار دهید و روی آن را با نایلون بپوشانید.

بعد هر شش قسمت باقیمانده از خمیر را با وردنه به شکل دایره باز کنید و مانند یک پیتزای آماده آن را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید.

سپس روی هر برش را با براش کره بمالید، بعد سه تیکه از شش قسمت مثلثی را روی هم دیگه قرار دهید و به شکل یک مخروط رول کنید.

 

برای مشاهده مقاله خواص  تخم مرغ  کلیک کنید.

 

در کل شما باید شانزده عدد مخروط آماده کنید و داشته باشید. در این مرحله مخروط های آماده شده را به دور همان خمیر گلوله ای که در سینی فر قرار دادید بچینید و به شکل یک گل آفتابگردان به آن فرم دهید.

بعد روی خمیر را با پارچه ای تمیز بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت نیم ساعت بماند تا استراحت کند و حجمش دوبرابر شود.

سپس روی قسمت وسط خمیر که به شکل یک گلوله بود با چاقو خط بیاندازید و بعد روی خمیرها را با مخلوط زرده تخم مرغ و آب رومال کنید.

بعد روی خمیرها را دوباره به مدت یک ربع بپوشانید و اجازه دهید که استراحت کنند.

سپس خمیرهای آماده شده را به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت و با درجه حرارت 180 قرار دهید تا بپزد.

حالا نان کریسمس بلغاری خوشمزه ما آماده خوردن است. نوش جان.

 

نان مدرن

برای مشاهده طرز تهیه نان های مدرن دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان مدرن  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *