|طرز تهیه نان پاکتی پنیر وژامبون

طرز تهیه نان پاکتی پنیر و ژامبون

طرز تهیه نان پاکتی پنیر و ژامبون

طرز تهیه نان پاکتی پنیر و ژامبون ساده و راحت است، پخت این نان در فر می باشد. نان پاکتی یکی دیگر از نان های مدرن است که مناسب برای مجالس و مهمانی هاست.

این نان با پنیر و ژامبون طعم بسیار عالی دارد، البته شما می توانید داخل نان پاکتی از هر موادی که دلتان می خواهد پر کنید و سرو کنید.

نان پاکتی پنیر و ژامبون را می توانید هم به صورت سرد و هم به صورت گرم سرو کنید.

 

به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش های آشپزی بیشتر در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و این نان پاکتی پنیر و ژامبون خوشمزه را در منزل تهیه کنید و در مجالس و مهمانی هاتون سرو کنید و اوقات خوشی را در کنار عزیزانتان رقم بزنید.

 

|طرز تهیه نان پاکتی پنیر وژامبون

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه نان پاکتی پنیر و ژامبون

 

1 کره 250 گرم
2 آرد دو پیمانه
3 نمک  نصف قاشق چایخوری
4 آب سرد نصف لیوان
5 سس خردل به مقدار لازم 
6 پنیر ورقه ای یا رنده شده 300 گرم
7 زرده تخم مرغ یک عدد
8 ژامبون ورقه ای 500 گرم

 

طرز تهیه نان پاکتی پنیر و ژامبون

در ابتدا در یک ظرف بزرگ آرد و نمک را بریزید و با هم مخلوط کنید، بعد کره های تکه تکه شده را به کل این مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

مخلوط آرد و کره و نمک را به مدت بیست دقیقه داخل یخچال قرار دهید. بعد از گذشت این زمان آرد را باهمزن بزنید و بعد آب سرد را به آن اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید.

سپس روی میز کار خود را آردپاشی کنید و خمیر را ورز دهید و بعد خمیر را به مدت 25 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

بعد از گذشت این زمان خمیر را دوباره با وردنه باز کنید و به صورت مربع به خمیر فرم دهید.

سپس روی میز کار خود را آردپاشی کنید و روی نیمه خمیرهای آماده شده به اندازه دلخواه ژامبون قرار دهید.

بعد روی آن یک قاشق چایی خوری سس خردل بمالید، بعد روی آن پنیر ورقه ای یا رنده شده بریزید.

نیمه دوم خمیر را روی قسمت اول بیارید و لبه های آن را روی هم بیارید و با کمی آب آن ها را به هم بچسبانید.

 

برای مشاهده مقاله خواص  تخم مرغ  کلیک کنید.

 

بعد لبه های خمیر را با یک چنگال فشار دهید تا لبه های خمیر به هم بچسبند و فرم بگیرند. توجه کنید که فر را حتما از قبل گرم کنید ، سینی فر را هم چرب کنید و یا کاغذ روغنی بیاندازید.

سپس خمیرهای آماده شده را با فاصله از هم در سینی فر بچینید و با زرده تخم مرغ رومال کنید. خمیر های آماده شده را با درجه حرارت 180 به مدت ده تا یک ربع در فر قرار دهید تا بپزد.

حالا نان پاکتی پنیر و ژامبون ما آماده خوردن است. نوش جان.

 

نان مدرن

برای مشاهده طرز تهیه نان های مدرن دیگر روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه نان مدرن  

 

دستور پخت انواع نان

در این بخش از سایت دنیای زنانه به آموزش انواع نان می پردازیم.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *