طرز تهیه فریتاتا غذای مخصوص کشور ایتالیا
طرز تهیه فریتاتا غذای خوشمزه ایتالیایی
فریتاتا یکی از غذاهای محبوب و سنتی کشور ایتالیاست ، این غذای آسان و خوشمزه بسیار شبیه به املت می باشد و بر پایه تخم مرغ تهیه می شود.
این غذای لذیذ با سبزیجات ، پنیر ، پاستا و گوشت پر می شود و طعم های مختلفی برای طرفدارن خاص خود دارد و سرشار از امگا 3 می باشد و برای هر سه وعده مناسب است.
به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش های آشپزی بیشتر در سایت دنیای زنانه استفاده لازم را ببرید و از تهیه فریتاتا لذت ببرید.
خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی |
مواد لازم برای تهیه
1 | تخم مرغ | هفت عدد |
2 | اسفناج یا کلم بروکلی | یک پیمانه |
3 | سیب زمینی | دو عدد |
4 | نمک ، فلفل سیاه | به مقدار لازم |
5 | شیر پرچرب | چهار یا پنج قاشق غذاخوری |
6 | دیپ پنیر | دو قاشق غذاخوری |
7 | پیازچه یا تره فرنگی | چهار یا پنج عدد |
8 | کره | پنجاه گرم |
طرز تهیه فریتاتا به روشی ساده
مرحله اول
در ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشورید و به صورت مکعبی یا نگینی خرد کنید و بعد آن ها را در تابه تفت دهید و کمی نمک بزنید.
مرحله دوم
در این مرحله در تابه کمی کره بریزید و در آن اسفناج و تره فرنگی ، پیازچه و یا کلم بروکلی های خرد شده را بریزید و باهم تفت دهید.
برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید: خواص بی نظیر نمک |
مرحله سوم
سیب زمینی های سرخ شده را همراه با دیپ پنیر به تابه بیافزایید و همه مواد را باهم مخلوط کنید و بعد زیر گاز را خاموش کنید و اجازه دهید که حرارتش کم شود.
مرحله چهارم
در این مرحله تخم مرغ ها را در یک ظرف بشکنید و با شیر مخلوط کنید و بعد به آن ها نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و بعد مخلوط تخم مرغ ها را به کل مواد بیافزایید و باهم ترکیب کنید.
برای مشاهده مقاله خواص فلفل سیاه کلیک کنید. |
مرحله آخر
در این مرحله ظرف مورد نظر را کمی چرب کنید و مواد را در قالب مورد نظر برزید و بعد آن را در فری که از قبل گرم شده به مدت بیست دقیقه و با حرارت 180 درجه قرار دهید و اجازه دهید که بپزد.
بعد از پخت آن را در ظرف مورد نظر سرو کنید و برش بزنید و از طعم و عطر بی نظیرش بهره مند شوید ، نوش جان.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.