سوفله پنیر فرانسوی

طرز تهیه سوفله پنیر فرانسوی

طرز تهیه سوفله پنیر فرانسوی

سوفله پنیر یک پیش غذای خوشمزه ی فرانسوی است که ظاهری جذاب و خوش آب و رنگ دارد. سوفله نوعی دسر یا پیش غذای سبک و پر طرفدار است.

سوفله با اضافه کردن مواد به سفیده تخم مرغ زده شده تهیه می شود که بعد از پخت پف می کند. پخت سوفله در فر می باشد.

 

به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه بهره مند شوید و دستور این سوفله پنیر خوشمزه را امتحان کنید و لذت ببرید.

 

سوفله پنیر فرانسوی

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه سوفله پنیر فرانسوی

 

1 تخم مرغ 6 عدد
2 کره 50 گرم
3 پنیر پیتزا 150 گرم
4 آرد 4 قاشق غذاخوری
5 شیر دو پیمانه
6 نمک ، فلفل سیاه  به مقدار لازم

 

طرز تهیه سوفله پنیر فرانسوی خوشمزه

برای تهیه سوفله پنیر فرانسوی ابتدا در یک تابه 50 گرم کره را می ریزیم تا آب شود. سپس 4 قاشق غذاخوری آرد را به آن اضافه می کنیم.

بعد آرد و کره را با هم ترکیب می کنیم و 2 پیمانه شیر را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

سپس بعد از 5 دقیقه نمک را اضافه می کنیم و مواد را ترکیب کرده و بعد از آن پنیر پیتزای رنده شده را اضافه می کنیم.

بعد نوبت اضافه کردن زرده تخم مرغ هاست. در ظرفی دیگر سفیده تخم مرغ را با همزن می زنیم تا پف کند.

در آخر مخلوط سفیده تخم مرغ را به سوفله اضافه می کنیم و این ترکیب را به آرامی مخلوط می کنیم.

 

برای مشاهده مقاله خواص تخم مرغ  کلیک کنید.

 

ظرف مورد نظر را چرب کرده و مواد را در ظرف می ریزیم و سپس در فر با دمای 200 درجه به مدت 20 دقیقه می پزیم.

این دستور در مدت زمان خیلی کمی آماده می شود. به شما پیشنهاد می کنیم این دستور ساده را تهیه و نوش جان کنید.

 

دستور پخت : سرکار خانم اکبری

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *