طرز تهیه خمیر فیلو

طرز تهیه خمیر فیلو

طرز تهیه خمیر فیلو

طرز تهیه خمیر فیلو آسان است ولی به اندکی صبر نیاز دارد. شما به راحتی می توانید این خمیر را در منزل تهیه کنید.

از این خمیر برای تهیه انواع باقلوا، سمبوسه، پیراشکی و برخی پیش غذاهای دیگر می توان استفاده کرد.

 

شما می توانید با استفاده از این آموزش در سایت دنیای زنانه این خمیر را آماده کنید و انواع دسر و باقلوا را تهیه کنید و لذت ببرید.

 

طرز تهیه خمیر فیلو

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

تفاوت خمیر فیلو و یوفکا

گاهی اوقات از خمیر فیلو به اشتباه به جای خمیر یوفکا و یا بالعکس استفاده می شود. معمولا از این دو خمیر بیشتر در کشورهای عربی، آسیایی و ترکیه ای استفاده می شود.

از هر دو برای تهیه انواع دسر و شیرینی استفاده می شود با این تفاوت که فیلو نرم تر و یوفکا ترد تر است.

برای استفاده از خمیر یوفکا، باید نیمه پخت باشد و بعد مواد داخل آن ریخت و خمیر را بست ولی از خمیر فیلو می توان به صورت خام هم استفاده کرد.

خمیر یوفکا از خمیر فیلو ترد تر و نازک تر است ولی برای تهیه باقلوا در شیرینی پزی معمولا از فیلو استفاده می شود چون نرم تر است.

 

مواد لازم برای تهیه خمیر فیلو

 

1 آرد چهار لیوان
2 روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
3 آب لیمو تازه یک چهارم قاشق چایخوری
4 آب گرم یک و یک چهارم لیوان
5 نمک به مقدار لازم

 

طرز تهیه خمیر فیلو

ابتدا در یک ظرف آرد و نمک را دو بار الک می کنیم و سپس آرد را در یک کاسه بزرگ ریخته و وسط آن را خالی می کنیم.

بعد آب گرم و آب ‌لیمو را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. یک چهارم مابقی آب را هم اضافه می کنیم.

بعد از آن دست‌های خود را به روغن زیتون آغشته می کنیم و شروع به ورز دادن خمیر می کنیم تا روغن زیتون به خورد خمیر برود.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

در این مرحله خمیر را گرد کرده و روی آن را روغن می مالیم و با یک پارچه می پوشانیم و در یک محیط نسبتا گرم به مدت 30 دقیقه استراحت می دهیم.

سپس خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم می کنیم. سطح میز کار را آرد‌پاشی کرده و هر قسمت را به ضخامت نیم سانتی‌متر باز می کنیم.

بعد یک پارچه تمیز را روی میز پهن می کنیم و روی آن مقداری آرد می پاشیم و خمیر باز شده را روی آن قرارمی دهیم.

 

برای مشاهده مقاله خواص لیموترش  کلیک کنید.

 

روی خمیر را می پوشانیم و آن را به مدت 10 دقیقه استراحت می دهیم. سپس خمیر را با وردنه به ضخامت 1 تا 2 میلی‌متر باز می کنیم.

دقت کنید برای استفاده از خمیر باید سطح آن را به روغن آغشته کنیم. شما می توانید خمیر فیلو را در فریزر نگهداری کنید.

برای استفاده مجدد، خمیر را برای یخ زدایی به مدت 2 ساعت در دمای محیط قرار دهید و یا به مدت یک دقیقه در ماکروویو روی قسمت دیفراست قرار دهید تا از حالت انجماد خارج شود و قابل استفاده شود.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *