طرز تهیه فرنی خرما با روشی آسان و سریع
طرز تهیه فرنی خرما خوشمزه خانگی
فرنی خرما یکی از دسرهای خوشمزه و بسیار مقوی است که دارای طعم و عطر بی نظیری می باشد.
این فرنی مناسب برای وعده صبحانه و عصرانه می باشد و بسیار سیر کننده است. خرما منبع خوبی از ویتامین کا، روی ،آهن ، منیزیم ، کلسیم ،فسفر ، پتاسیم و سدیم است.
ما به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه لذت لازم را ببرید و به این دستور ساده و خوشمزه فرنی خرما همراه ما باشید.
خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی |
مواد لازم برای تهیه فرنی خرما خوشمزه
1 | آرد برنج | یک قاشق غذاخوری |
2 | خرما | 15 تا 20 عدد |
3 | شیر | دو نیم لیوان |
4 | کره | بیست و پنج گرم |
5 | نشاسته ذرت | یک قاشق غذاخوری |
6 | گلاب | دو قاشق غذاخوری |
7 | پودر هل | نصف قاشق چایی خوری |
8 | شکر | دو قاشق غذاخوری |
9 | پودر دارچین | نصف قاشق چایی خوری |
طرز تهیه فرنی خرما خوشمزه
مرحله اول
برای تهیه فرنی خرما در ابتدا هسته خرما و پوست آن ها را جدا کنید و بعد همراه با شیر داخل مخلوط کن بریزید و حسابی با هم میکس کنید.
مرحله دوم
شیرخرمای آماده شده را در یک ظرف بریزید و بر روی حرارت قرار دهید و بعد به آن آرد برنج . نشاسته ذرت را اضافه کنید و حسابی هم بزنید و اجازه دهید که فرنی شما غلظت بگیرد.
برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید: خواص دارچین |
مرحله سوم
در این مرحله پودر هل ، پودر دارچین را به این مواد اضافه کنید و مدام هم بزنید و بعد گلاب را به این مواد بیافزایید.
در آخر کره را به کل فرنی اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم یکدست شوند.
تزیین و سرو
بعد از پخت فرنی ، آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با مغز پسته ، بادام و گل محمدی تزیین و سرو کنید.
حالا فرنی خرما خوشمزه ما آماده خوردن است. نوش جان.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.