ترشی بادمجان

طرز تهیه ترشی بادمجان فوری

طرز تهیه ترشی بادمجان

ترشی بادمجان یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین چاشنی ها در بین ترشیجات است. تهیه این ترشی به روش های مختلفی انجام می شود.

برای تهیه کردن ترشی بادمجان نیاز به زمان زیادی نیست و خیلی سریع با مواد اولیه ساده آماده می شود.

انواع مختلفی از ترشی بادمجان وجود دارد مثل ترشی بادمجان لیته، شکم پر و …

 

ما به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه استفاده لازم را ببرید و از دستور این ترشی بادمجان فوری خوشمزه لذت ببرید.

 

ترشی بادمجان

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه ترشی بادمجان

 

1 بادمجان خرد شده یک کیلو گرم
2 سیر چهار حبه
3 سرکه سفید دو لیوان
4 نمک دو قاشق چایخوری
5 فلفل قرمز تند به مقدار لازم
6 آب  به مقدار لازم

 

طرز تهیه ترشی بادمجان خانگی خوشمزه

 

مرحله اول

برای تهیه این ترشی ابتدا بادمجان ها را می شوریم و بعد از اینکه کاملا خشک شد، به اندازه های مساوی خرد می کنیم و در یک قابلمه می ریزیم.

روی بادمجان ها دو لیوان سرکه می ریزیم و زیر حرارت را روشن می کنیم تا سرکه به خورد بادمجان ها برود.

 

مرحله دوم

بعد از اینکه بادمجان ها روی حرارت کمی تغییر رنگ داد و نرم شد، زیر گاز را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا خنک شوند.

سپس سیر های خرد شده و فلفل قرمز تند را به آن اضافه می کنیم. از ادویه های دیگر مثل فلفل سیاه و یا گلپر نیز می توان استفاده کرد.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص بی نظیر نمک 

 

مرحله سوم

در این مرحله نمک را هم به بادمجان ها می افزاییم. برای طعم بهتر می توان در صورت دلخواه از نعنا خشک هم استفاده کرد.

همه مواد را مخلوط می کنیم تا طعم ها به خورد هم بروند و حالا آماده انتقال به ظرف مورد نظرمون هستند.

 

مرحله آخر

در مرحله آخر بادمجان ها به همراه بقیه مواد اضافه شده را داخل ظرفی که کاملا خشک هست می ریزیم. بعد نصف لیوان سرکه سفید و نصف لیوان آب جوشیده ای که سرد شده می ریزیم.

این ترکیب را روی مواد در ظرف می ریزیم و در ظرف را می بندیم و می توانیم در یخچال نگهداری کنیم. مدت زمان آماده شدن ترشی ما یک هفته تا ده روز می باشد.

به همین سادگی ترشی بادمجان فوری خوشمزه ما آماده می شود. نوش جان.

 

2 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *