سوفله بادمجان

طرز تهیه سوفله بادمجان خوشمزه

طرز تهیه سوفله بادمجان

سوفله بادمجان یکی از پیش غذاهای خوشمزه است که برای مجالس و مهمانی ها گزینه بسیار خوبی است و در مدت زمان کمی تهیه می شود.

سوفله بادمجان بسیار لذیذ است و در تهیه آن می توان از گوشت چرخ کرده استفاده کرد که طعم آن را دو چندان می کند.

 

به شما پیشنهاد می کنیم از آموزش آشپزی در سایت دنیای زنانه استفاده کنید و حتما دستورات ساده ی آن را تجربه کنید.

 

سوفله بادمجان

 

 

خرید آنلاین وسایل آشپزخانه و لوازم آشپزی از فروشگاه های اینترنتی

 

مواد لازم برای تهیه سوفله بادمجان

 

1 بادمجان یک کیلوگرم
2 پیاز یک عدد
3 رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
4 گوشت چرخ کرده سیصد گرم
5 روغن مایع به مقدار لازم
6 پنیر پیتزا صد گرم
7 زردچوبه به مقدار لازم
8 نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

مواد لازم برای سس سوفله بادمجان

 

1 آرد دو قاشق غذاخوری
2 کره پنجاه گرم
3 شیر یک پیمانه
4 خامه دو قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه سوفله بادمجان

برای تهیه این غذای خوشمزه ابتدا پیاز را ریز خرد می کنیم و در یک تابه می ریزیم و همراه با مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه کمی تفت می دهیم.

سپس گوشت چرخ کرده را به تابه می افزاییم و مجدد تفت می دهیم و کمی بعد رب گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنیم و با مقداری آب با حرارت کم می پزیم.

بعد بادمجان ها را پوست گرفته و به صورت حلقه ای برش می زنیم و در تابه ای دیگر سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.

بعد از آن باید سس سوفله را تهیه کنیم برای این کار در یک قابلمه یا تابه کوچک کره را می ریزیم و بعد از آب شدن کره آرد را به آن اضافه می کنیم.

 

برای آموزش بیشتر آشپزی بخوانید:  خواص و مضرات زردچوبه 

 

این ترکیب را هم می زنیم و شیر را کم کم به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا یک مابع یکدست بدست بیاید.

برای طعم دار کردن سس مقداری خامه، نمک و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم. بعد از غلظت مناسب سس زیر حرارت را خاموش می کنیم.

وقتی سس آماده شد در ظرف مورد نظر بادمجان های سرخ شده را می چینیم و روی سطح بادمجان ها یک لایه از گوشت چرخ کرده می ریزیم.

 

برای مشاهده مقاله خواص فلفل سیاه  کلیک کنید.

 

در آخر هم روی گوشت از سس می ریزیم و روی آن پنیر پیتزا می پاشیم. به همین ترتیب لایه ها را تکرار می کنیم.

ظرف سوفله را در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت در فر می پزیم. بعد از پخت سوفله شعله بالای فر را روشن می کنیم تا سطح سوفله طلایی رنگ شود.

نوش جان.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *